> Voliotaki: Πρός Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ...

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πρός Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Πραγματι!!! Η μεγαλη πλειονοτητα των εργαζομενων της ΔΕΥΑΜΒ εχει αντιληφθει το τι πρεπει να αποδωσει και με τι ιδρωτα να κρατησει σε ενα καλο επιπεδο την Δημοτικη Επιχειρηση Υδρευσης Αποχευτευσης Μειζονος Βολου.
Πραγματι με μεγαλο φιλοτιμο οι εργαζομενοι της ΔΕΥΑΜΒ, εκτελουν την εργασια τους με γνωμονα το καλο της επιχειρησης και εν συνεχεία να ειναι ενταξει ωστε να μπορει να αντικριζει στα ματια τους πολιτες του Βολου (και οχι μονο πλεον) παρα την λασπη των τοπικων Μ.Μ.Ε. απο γραπτα, Ραδιοφ(ο)νικα ανδρεικελα.

Αναφερθηκατε Κυριε προεδρε της ΔΕΥΑΜΒ σε πολλα θεματα, εργασιες που εγιναν η γινονται η και που θα γινουν ακομη. Αναφερθηκατε οτι η ΔΕΥΑΜΒ δινει σε δεκαδες οπως χαρακτηριστικα ειπατε θεσεις εργασιας. Πειτε μας σας παρακαλω... Αρχισανε τα εργα συνδεσης αποχετευσης Αγριας-Βολου, ελεξατε την εταιρια η οποια ειναι αναδοχος του εργου, που δινει τις θεσεις εργασιας και με τι τροπο? Γνωριζετε οτι γραφειο προσωπικου της αναδοχου εταιριας εκτελει σουβλατζιδικο της Αγριας και οι εργατες (θεσεις οπως χαρακτηρισατε) δινονται σε αλλοδαπους εργατες; Το οποιο δεν θα ηταν κατα αναγκη κακο, αν δεν αποκλειοταν απο τις θεσεις αυτες οι Ελληνες!!!

Αναφερθηκατε επισης οτι πρεπει να μεινει η ΔΕΥΑΜΒ έξω από τα μικροπολιτικά παιχνίδια, ιδιαίτερα ενόψει των δημοτικών εκλογών. Και ω(!!!) τι εκπληξη, πρωτος αρχισατε να σερνετε τον χορό.

Για να μην σας κουραζω, να σας πω πραγματα που η σας διαφευγουν η κανετε πως δεν τα ακουτε-βλεπετε...

Η πλειονοτητα των εργαζομενων της ΔΕΥΑΜΒ, εργαζονται κατω απο συνθηκες στις οποιες θα πρεπει να γραφτει βιβλιο υμνος και μνημειο...

Η πλειονοτητα των εργαζομενων της ΔΕΥΑΜΒ, μενει ορθια κατω απο πολυ δυσκολες συνθηκες, με γνωμονα και μονο το ΦΙΛΟΤΙΜΟ που τους διακατεχει ως προς την εργασια τους. Ενα φιλοτιμο που μαλλον σας διαφευγει, εφοσον δεν αναφερθηκατε σε αυτο.

Μαθετε λοιπον και εσεις αλλα και πολλοι αλλοι, οτι αρκετοι πουλανε σε ενεχυροδανειστηρια χρυσαφικα απο γαμους, αραβωνες και πολλα ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΑ προς αυτους δωρα, για να μπορεσουν να επιβιωσουν και να ειναι σχετικα αξιοπρεπεις, αξία ανεκτιμητη το να μενεις αξιοπρεπης στην σημερινη ημερα.

Μαθετε πραγματα για τους εργαζομενους της ΔΕΥΑΜΒ, εφοσον θελετε να αναφερεστε σε συνεντευξεις σας για αυτους, μετα απο διαλογο μαζι τους, διαλογο Κυριε προεδρε και οχι μονολογο με υποδειξεις υπο αυστηρες συνθηκες.

Θα πρεπει επιτελους οταν στις συνεντευξεις σας αναφερεστε σε εργαζομενους της ΔΕΥΑΜΒ να γνωριζεται και εσεις προσωπικα, αλλα και οι συμβουλοι που απαρτουν το Δ.Σ. να λετε ενα ευχαριστω,προς αυτους. Ενα ευχαριστω το οποιο αναπολουμε απο το παρελθον Κυριε προεδρε της ΔΕΥΑΜΒ και οχι αυτα τα οποια αφησατε ως υποννοουμενα στην ναρκιστικη σας συνεντευξη...

Ενας εργαζομενος απο την πλειονοτητα...