> Voliotaki: Από το μόντελινγκ στην εγκληματολογία – Στροφή στην καριέρα του έκανε γνωστό μοντέλο [εικόνες]

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Από το μόντελινγκ στην εγκληματολογία – Στροφή στην καριέρα του έκανε γνωστό μοντέλο [εικόνες]

Μία σέξι playmate που μάγεψε το ανδρικό κοινό το 2010 και έκλεψε τις εντυπώσεις αποφάσισε να μάθει τέχνη και να την πιάσει, αφού σπουδάζει εγκληματολογία στο Λονδίνο για το μεταπτυχιακό της και ετοιμάζεται να ανακρίνει κόσμο και κοσμάκη.

Πρόκειται για την...
Νατάσα Λιμπερίδου η οποία δήλωσε: ««Όταν ήμουν στα Playmate σπούδαζα στο Πάντειο. Δεν το είχα βάλει σε δεύτερη μοίρα, αλλά το είχα αφήσει κάπως πίσω. Μετά τα έδωσα όλα και τελείωσα», είπε η σέξι 26χρονη στην εκπομπή «Μίλα» και πρόσθεσε: «συνδύασα το μόντελινγκ με τις σπουδές και τα κατάφερα, δικαιώθηκα!».

Το σέξι μοντέλο δεν έκρυψε ότι οι γονείς της δεν ήταν θετικοί στην επιλογή της να κάνει αισθησιακές φωτογραφίσεις αλλά την εμπιστεύονταν και τελικά τους έβγαλε ασπροπρόσωπους.

Έγινε εγκληματολόγος με μεταπτυχιακό αλλά δεν σταματάει εκεί: «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί το πού θα εργαστώ, γιατί θέλω να κάνω ακόμα ένα πτυχίο. Το πήρα το πρώτο, πήγα για μεταπτυχιακό στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερο πτυχίο». Τέλος είπε ότι θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την επανένταξη ανθρώπων που έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα.