> Voliotaki: ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡ. ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΣΕ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΡ. ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ.

Παρέμβαση στην παρουσίαση του βιβλίου του Σ.Κοτρώτσου - Αποχώρησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο Ν.Μπογιόπολος

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος έκαναν έφοδο σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου παρουσίαζε το μεσημέρι της Πέμπτης το νέο βιβλίο του και διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.


Η εκδήλωση λάμβανε χώρα στο Athens Plaza στην πλατεία Συντάγματος, και μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργαζόμενοι, που έχει αφήσει απλήρωτους ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, και προφανώς δεν είχε ...καλέσει στην παρουσίαση εμφανίστηκαν στην εκδήλωση, σηκώνοντας μάλιστα και πανό.


Την στιγμή εκείνη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Δούρου, Δημ. Παπαδημούλης, Α. Μητρόπουλος, Γ. Βαρεμένος, Δ. Στρατούλης, δήλωσαν ότι είχαν άγνοια του γεγονότος, ενώ στη συνέχεια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους, αποχώρησαν από την εκδήλωση.

«Είμαστε με τους εργαζόμενους, δεν γνωρίζαμε το γεγονός, για αυτό αποχωρούμε», είπαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μαζί τους αποχώρησε και ο δημοσιογράφος Ν. Μπογιόπουλος σε ένδειξη συμπαράστασης στους απλήρωτους εργαζομένους του πρώην εκδότη.

Αυτό είναι το κείμενο που πέταξαν οι εργαζόμενοι στην εκδήλωση: