> Voliotaki: Η κρίση οδηγεί σε… παχυντικά τρόφιμα

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η κρίση οδηγεί σε… παχυντικά τρόφιμα

Τι σχέση έχει η κρίση με το πάχος; Αμεση, όπως αποκαλύπτει μελέτη του Ινστιτούτου Δημοσιονομικών Σπουδών που δείχνει ότι οι Βρετανοί που έχουν πληγεί από τις μειώσεις μισθών και τις αυξήσεις στις τιμές τροφίμων έχουν περιορίσει την κατανάλωση των (υγιεινών) φρούτων και λαχανικών και έχουν στραφεί σε παχυντικά, επεξεργασμένα τρόφιμα με μεγάλη περιεκτικότητα ζάχαρης.

Διαβάστε περισσότερα