> Voliotaki: Κώστας Βουτσάς: Η απάντηση για τη φωτογραφία με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κώστας Βουτσάς: Η απάντηση για τη φωτογραφία με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Σοφίας Τσίπα, “Κόσμος ανάποδα” και ανάμεσα σε όσα είπε, κάποια στιγμή ρωτήθηκε για την Χρυσή Αυγη. Ο αγαπημένος ηθοποιός εξέφρασε με το δικό του τρόπο τη γνώμη του η οποία όμως δεν έμεινε ασχολίαστη από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο. 

/

“Κώστα Βουτσά...
Εκτός από τα γραπτά μένουν και οι... φωτογραφίες”, έγραψε ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία που δείχνει τον ηθοποιό να τσουγκρίζει αυγά με τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο. 

/

Η προσωπική επίθεση έκανε τον ηθοποιό, που είναι γνωστή η αντιστασιακή δράση του πατέρα του, να απαντήσει μέσω του prezatv.blogspot.com. “Όποιος γύριζε την πλάτη στις δεξιώσεις τους, μετά λάμβανε πρόσκληση για δεξίωση στην Γυάρο”, είπε θυμίζοντας την περιπέτεια του αξέχαστου Σταύρου Παράβα. Ακόμα, επισήμανε ότι ο διοικητής της ΥΕΝΕΔ το 1973 του έκοψε την τηλεοπτική εκπομπή, γιατί πήγε στο Πολυτεχνείο να στηρίξει τους φοιτητές.

/


από αριστερά οι Δ. Παπαμιχαήλ, Κ. Μουσούρης, Ελ Χατζηαργΰρη, Αλ. Λειβαδίτης, Μ. Αρώνη, Λ. Κωνσταντάρας, Π. Ζερβός, Μ. Κοντού, Γ. Οικονομίδης
“Αυτό που ξεχνά ο βουλευτής Παναγιώταρος είναι ότι οι καλλιτέχνες εκείνη την εποχή συμμετείχαν σε εκδηλώσεις, όπου εμφανίζονταν και χουντικοί και έβγαζαν αναγκαστικά φωτογραφίες μαζί τους. Είναι γνωστό ότι η ηγεσία της χούντας «κυνηγούσε» τους δημοφιλείς καλλιτέχνες και προσπαθούσε να επωφεληθεί από την αποδοχή που είχαν στον κόσμο. Τι άλλο θα μπορούσαμε να υποθέσουμε; Ότι η αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου ήταν όλοι χουντικοί;”