> Voliotaki: Ο Συγκαμμένος και ο Βλαμμένος

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ο Συγκαμμένος και ο Βλαμμένος

Ο Συγκαμμένος και ο Βλαμμένος σήκωσαν παντιέρα κατά της τροπολογίας για την αδειοδότηση των ψηφιακών καναλιών.

Ο Συγκαμμένος έμεινε στην Ραφήνα. 
Ο Βλαμμένος γύρισε από τις ΗΠΑ για να καταψηφίσει.

Ο Συγκαμμένος έχει γίνει χειμερινός κολυμβητής...
για να παίζει ρακέτες όλο τον χρόνο.

Ο Βλαμμένος κάνει (τρομάρα του!) διαλέξεις επί χρήμασι για το πώς χειρίζεσαι μια κρίση, ενώ κατέστρεψε τη χώρα.

Ο Συγκαμμένος (έτσι τον λένε οι παλιοί Καραμανλικοί που τον μισούν) κάνει μαγκιές ενώ ως Πρωθυπουργός δεν τόλμησε τίποτε για μια πενταετία.
Τίποτε με εξαίρεση το ξέσπασμα κατά «νταβατζήδων» στον Μπαϊρακτάρη.

Άμα είσαι όμως νταβατζής στο κόμμα σου πως θα τα βάλεις με τους νταβατζήδες της διαπλοκής; Ιδίως άμα τους έχεις στο πλευρό σου.

Όσο για τον Βλαμμένο, αυτός τα’βαζε με τη διαπλοκή (που τον στήριξε αναφανδόν για να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο του 2004) μόνο όποτε δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα στην πολιτική.

Όπως στις εκλογές του 2007 που τις έχασε ή το φθινόπωρο του 2011 όταν πελάγωσε και πήγε να κάνει δημοψήφισμα για να αποφύγει τις κάλπες. Και βρέθηκε ναι τον χαστουκίζει ο Σαρκοζί στις Κάννες.

Σύλληψις Ρουσόπουλου ήταν το πέρασμα στην ψηφιακή. Ενώ ο «γράψε Χάρης» Παμπούκης μιλούσε με τους διαπλεκόμενους για λογαριασμό του GAP και τακτοποιούσε θέματα τους- όταν δεν το έκανε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Το κοινό μέτωπο κατά των καναλαρχών (που πάει να τους βολέψει η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου) είναι σπάνια και μοναδική σύγκλισις Συγκαμμένου και Βλαμμένου.

Ενώ μέχρι τώρα ο ένας προσπαθούσε να φορτώσει στον άλλο τα λάθη του 2009 που οδήγησαν την χώρα στο ΔΝΤ και έκαναν τον κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια.

Ο μεν Συγκαμμένος πουλάει αντι-συστημική τρέλα. Ο δε Βλαμμένος πιστεύει σε θεωρία συνομωσίας καναλαρχών (και τραπεζιτών) σε βάρος του.

Μην γελιέστε: τα καμώματα τους στο θέμα της τροπολογίας για την ψηφιακή δηλώνουν κατά βάθος πως κάνουν μικρές κινήσεις τώρα με στόχο να φτιάξουν προφιλάκι μπας και κάποτε επιστρέψουν.

Άλλη δουλειά ούτε ξέρουν, ούτε θέλουν να μάθουν.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι δεν μπορούν πια να κοροϊδεύουν.

Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr