> Voliotaki: ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Της κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Της κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μην εμπαίζετε τους πολίτες κ. Οικονόμου με τα ψέματά σας.
Αγαπητό Voliotaki, είπε η κ. Οικονόμου, σε χτεσινή τηλεοπτική συνέντευξη, σε τοπικό κανάλι, ότι ο δημότης για ένα μεσαίο σπίτι 100 τ.μ. πληρώνει δημοτικά τέλη το χρόνο 120 ευρώ.

Επειδή οι λογαριασμοί ρεύματος μαρτυρούν από μόνοι τους ποια είναι η τραγική αλήθεια για το τι πληρώνουμε σε δημοτικά τέλη και δημοτικούς φόρους και...
ποια είναι τα ξεκάθαρα ψεύδη και δικαιολογίες της κ. Οικονόμου, έχω να σας πώ τούτο, παραθέτοντας το δικό μου λογαριασμό ρεύματος.

Σε ένα σπίτι 92 τ.μ. που διαμένω στο λογαριασμό ρεύματος διμήνου (8/7/2013-6/9/2013) τα δημοτικά τέλη είναι 35,91 € και στο τετράμηνο (8/7/2013-7/11/2013) είναι 37,10. Αρα το τετράμηνο είναι σύνολο 73,01 € και όλο το χρόνο κατά μέσο όρο είναι 73,01χ3=219,03 € . Συνεπώς πληρώνω υπέρογκα δημοτικά τέλη για την μηδαμινή και ελλιπής καθαριότητα στο Δήμο Βόλου. Ας πάψει, λοιπόν, να λέει ψέματα η κ. Οικονόμου και ας έρθει επιτέλους στην πραγματικότητα.

Η πόλη είναι βρώμικη, οι συνοικίες είναι βρώμικες. Ακόμη και όταν αδειάζουν οι κάδοι από τα σκουπίδια, δυσοσμία αναδύεται από τους κάδους και βρωμιά γύρω από αυτούς. Δεν μπορείτε να κρύβεστε, κ. Οικονόμου, πίσω από αυτές τις δικαιολογίες του τύπου ότι υπάρχει πεπαλαιωμένος μηχανολογικός εξοπλισμός και μειωμένο προσωπικό. Ακόμη και να υπάρξει καινούργιος εξοπλισμός και αυξημένο προσωπικό, δεν θα τα καταφέρετε κ. Οικονόμου, διότι έχει αποδεχθεί ότι είσαι παρά πολύ λίγη.

Το μόνο που θα καταφέρετε είναι ο πολίτης πάλι να φεσωθεί με αυξημένα δημοτικά τέλη, και καθαριότητα πάλι δεν θα έχουμε. Όσες αναδιατάξεις προσωπικού και να κάνετε, που δεν τις έχετε κάνει, τη καθαριότητα της Λάρισας δεν θα τη φτάσεις ποτέ. Να μη σε συγκρίνω και με άλλες πόλεις.

Αποδεικνύεται πλέον, μέσα από τη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα ότι το μείζον πρόβλημα του Βόλου είναι η καθαριότητα με ποσοστό δυσαρέσκειας πολιτών να φτάνει στο 67 %. Να προσθέσω ότι έχει φτάσει το ποσοστό να είναι 80% των πολιτών που δεν είναι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες καθαριότητας που παρέχετε εσείς κ. Οικονόμου στους δημότες του Βόλου.

Στις Δημοτικές Ενότητες κάνετε μία βόλτα κ. Οικονόμου να δείτε τι γίνεται από σκουπίδι; Για ποιους καινούργιους κάδους μιλάτε; Περιμένουμε και εμείς στις Δημοτικές Ενότητες να δούμε καινούργιους κάδους και όχι μόνο στο κέντρο του Βόλου. Κάντε και μία βόλτα στις συνοικίες της Ν.Ιωνίας και Αγριάς να δείτε τα χάλια της καθαριότητας που λέτε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Το παράδειγμα «Καθαρή πόλη» το έχει δώσει η Λάρισα κ. Οικονόμου και ξέρετε γιατί, και τι διεκδικεί… Ενώ εσύ αρέσκεσαι μόνο στα Δελτία Τύπου στα οποία αναφέρεις ότι έκανες τα αυτονόητα, (όλες οι δράσεις που αναφέρατε σε τηλεοπτικό κανάλι είναι ευθύνη της Καθαριότητας). Άρα μας λέτε αυτά κ. Οικονόμου για να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία σας.

Φτάνει πια τα ψεύδη και οι κοροϊδίες της κ. Οικονόμου στους πολίτες.