> Voliotaki: Κορυφαίος Ελληνας πολιτικός πίσω από το νέο κανάλι

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Κορυφαίος Ελληνας πολιτικός πίσω από το νέο κανάλι

Ενα ακόμη ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι πρόκειται το επόμενο διάστημα να προστεθεί στην τηλεοπτική αγορά εκπέμποντας από τη συχνότητα καναλιού το οποίο στην προψηφιακής εκπομπής εποχή ανήκε σε κορυφαίο οικονομικό παράγοντα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην δημοσιογραφική πιάτσα, πίσω από τη νέα αυτή προσπάθεια στον χώρο της ενημέρωσης βρίσκεται κορυφαίος Ελληνας πολιτικός

Οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι έχει συγκροτηθεί η ομάδα που θα το διευθύνει δημοσιογραφικά, σχεδιάζεται πρόγραμμα με τουλάχιστον δύο ενημερωτικές ζώνες και καθημερινά γίνονται επαφές με επώνυμους δημοσιογράφους για την εξασφάλιση συνεργασιών. Ηδη μάλιστα ακούγεται ότι ορισμένα ονόματα έχουν «κλείσει» ως παρουσιαστές εκπομπών και ως σχολιαστές.

Θέλοντας μάλιστα να διατηρήσει και το έως σήμερα κοινό του το νεοσύστατο ενημερωτικό κανάλι λέγεται ότι έχει εξασφαλίσει μπουκέτο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων από διεθνή τα πρωταθλήματα και αγώνες κυπέλλου ενώ στο πρόγραμμα του θα περιλαμβάνεται αθλητικό δελτίο και ειδικές εκπομπές ανθρώπων της τηλεοπτικής αθλητικής δημοσιογραφίας.

Ενδεικτικό των φιλοδοξιών και των σχεδιασμών της νέας διοίκησης του καναλιού είναι ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει κλείσει και συνεργασία με μεγάλη και τηλεοπτικά γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων για την καταγραφή του παλμοί των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων.Επίσης από το νέο κανάλι δεν θα απουσιάζει και το «νέο αίμα» αφού υπάρχει συμφωνία συνεργασίας με σχολή δημοσιογραφίας της Αθήνας για πρακτική εξάσκηση των σπουδαστών μέσω καθημερινών εκπομπών.

Σήφης Ανδρούτσος