> Voliotaki: ZΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΚΟΥΠΑ.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ZΩΝΤΑΝΟΣ Η ΝΕΚΡΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΚΟΥΠΑ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ. ΘΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ" Η ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ

Όλη τη νύχτα οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ σάρωσαν τα βουνά και τα λαγκάδια ακροβολισμένοι σε κάθε μονοπάτι και πέρασμα μήπως και ακούσουν τον παραμικρό ήχο. 

Το ίδιο και οι θερμικές...
κάμερες, που έψαχναν για μια έστω ανθρώπινη κίνηση που θα τους οδηγήσει στα ίχνη του Ιλίρ Κούπα. 

Πρωτόγνωρο σκηνικό για τα δεδομένα μας...αφού δεν ακουγόταν στην κυριολεξία κιχ και τα πάντα γινόνται με απίστευο επαγγελματισμό. Μόνο οι φωνές των ζώων και τα νυχτοπούλια ακούγονταν σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή σύμφωνα με το epirusgate.

Δεν γίνεται να ξεφύγει και να παραμένει για άλλο ασύλληπτος ο Κούπα. Ήδη τα ευρήματα που βρέθηκαν σε απόσταση μόλις 600 μέτρων από το σημείο που έγινε η πρωϊνή μάχη, προδηλώνουν ότι βρίσκεται κάπου εκεί κοντά. Με τα πολυάριθμα μπλόκα που έχουν αναπτυχθεί δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να ξεφύγει.

 Έχει μόνο δύο επιλογές. Ή να παραδοθεί ή να επιλέξει να βάλει τέρμα στη ζωή του, μόνος του ή προκαλώντας μια νέα μάχη. Όσοι τον γνώρισαν, μιλούν για τον δεύτερο (μετά τον Κόλα) σκληρό της συμμορίας. Σκληρό καρύδι και ο Κούπα, δείχνει αποφασισμένος για όλα. Όμως ο κλοιός στενεύει απειλητικά γύρω του.

Άλλωστε να σημειώσουμε ότι έχει πάνω από 20-25 ώρες αύπνος,πράγμα που σημαίνει, ότι έχει χάσει σχεδόν όλες του τις δυνάμεις. Λογικά θα πρέπει να αναζητά λίγη ξεκούραση, όμως οι επιλογές που είχε σε τυχόν καταφύγια, τώρα δεν υπάρχουν και φυσικά δεν μπορεί να τα προσεγγίσει. Άγνωστο για πόσο ακόμα θα μπορέσει να περιφέρεται κρυπτόμενος. Παιχνίδι με το χρόνο και τις αντοχές του από εδώ και πέρα!