> Voliotaki: «Ντροπή», «χούντα» είπε ο Λαφαζάνης κατά την έναρξη της συζήτησης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

«Ντροπή», «χούντα» είπε ο Λαφαζάνης κατά την έναρξη της συζήτησης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Αποχώρησε από τη συζήτηση η Χρυσή Αυγή διαμαρτυρόμενη για την «αισχρή και αντιδημοκρατική απόφαση του δήμου Αθηναίων να εμποδιστεί η διανομή συσσιτίου «μόνο σε Έλληνες»

Προαπαιτούμενο για την ομαλή εκταμίευση της δόσης χαρακτήρισε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που εισήχθη στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής
προκειμένου να δικαιολογήσει – για μια ακόμα φορά – την κατεπείγουσα κοινοβουλευτική διαδικασία που θα ακολουθήσει.

Όπως εξήγησε ο υφυπουργός ο νέος κώδικας φορολογικών διαδικασιών ολοκληρώνει την δέσμη των απαιτήσεων για την ομαλή χρηματοδότηση της χώρας αρκεί – όπως επισήμανε – να ψηφιστεί έως την 29η Ιουλίου.

Πάντως, το γεγονός ότι η κυβέρνηση εισάγει ένα ακόμα νομοσχέδιο με διαδικασίες εξπρές προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση της αντιπολίτευσης με τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη να μιλά – για μια ακόμα φορά - για «πραξικοπηματικές διαδικασίες», «ντροπή», «χούντα» κλπ.

Να σημειωθεί ότι από την συζήτηση αποχώρησε η Χρυσή Αυγή ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την «αισχρή και αντιδημοκρατική, όπως την χαρακτήρισαν, απόφαση του δήμου Αθηναίων να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις και να εμποδιστεί η διανομή συσσιτίου «μόνο σε Έλληνες»!