> Voliotaki: ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ...

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΠΕΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ...

Mετά από οκτώ μέρες αδιάκοπου ανθρωποκυνηγητού στα βουνά της Ηπείρου, δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τους Αλβανούς δραπέτες.

Από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν από τις θερμικές κάμερες οι αστυνομικοί είδαν δύο ύποπτους να κινούνται στην περιοχή του Κάτω Ζαλόγγου ήταν σαν να άνοιξε η γη και τους κατάπιε.

Μολονότι οι επιχειρήσεις της αστυνομίας ήταν αλλεπάλληλες και γιγαντιαίες τόσο σε αγροικίες όσο και σε αγροτικά καταλύμματα, παρά τα ξενύχτια με τις θερμικές κάμερες και την έρευνα μέχρι και σε σπηλιές, παρα ταύτα δεν εντοπίστηκε το παραμικρό.

Αυτό που μπορεί εύκολα κανείς να εικάσει, είναι ότι οι δύο επικίνδυνοι κακοποιοί, κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να διαφύγουν στην Αλβανία.Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αφού πηγές από την Αλβανία αναφέρουν ότι δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του Μάριαν Κόλα και του Ιλίρ Κούπα.

Και η ελληνική αστυνομία αν μη τι άλλο έχει τρόπους και διαύλους πληροφοριών και συνεργασιών, έτσι ώστε να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Άλλωστε σε άλλες περιπτώσεις ακόμη και στη διαφυγή δύο δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων μετά τη ληστεία στην Εθνική της Λάρισας κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνο να πληροφορηθεί τη διαφυγή τους στη γείτονα χώρα.

Έτσι έχει βάσιμες υποψίες ότι οι δύο κακοποιοί παραμένουν στην περιοχή και μάλιστα έχοντας βρει ασφαλές κρησφύγετο. Αν αυτό δεν ισχύει, τότε δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν κινηθεί και πάλι νότια.