> Voliotaki: Η Κάρλα Μπρούνι εξομολογείται γιατί ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Σαρκοζί - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η Κάρλα Μπρούνι εξομολογείται γιατί ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον Σαρκοζί - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, σε συνέντευξή της εξηγεί γιατί παντρεύτηκε τόσο γρήγορα το Νικολά Σαρκοζί, πώς είναι ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ως σύζυγος καθώς και για την απόφασή της να επιστρέψει στο τραγούδι.

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Κάρλα Μπρούνι στην παρουσιάστρια του CNN Christiane Amanpour. Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας σχετικά με το γάμο της με τον Νικολά Σαρκοζί, εξομολογήθηκε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε με αυτόν τον άντρα να προχωρήσει σε γάμο. ...

Ωστόσο ο λόγος που παντρεύτηκαν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ήταν φυσικά το γεγονός ότι ο Σαρκοζί εκείνη την περίοδο ήταν Πρόεδρος της Γαλλίας και τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση τους θα οργίαζαν!

Η Κάρλα Μπρούνι μίλησε και για το νέο της μουσικό άλμπουμ με τίτλο "Μικρά γαλλικά τραγούδια" που όπως εξηγεί με χιούμορ δεν είναι ούτε γαλλικά ούτε αγγλικά αλλά γαλλοαγγλικά! Μάλιστα δε δίστασε να πάρει την κιθάρα της και να τραγουδήσει το νέο της τραγούδι!

Δείτε το βίντεο