> Voliotaki: Εύβοια: Επέστρεψε από την Αφρική και σκοτώθηκε - Δάκρυα για τον νεαρό Αντώνη!

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Εύβοια: Επέστρεψε από την Αφρική και σκοτώθηκε - Δάκρυα για τον νεαρό Αντώνη!

Ο θάνατος του 22χρονου βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του στο Μπούρτζι - Η αστυνομία πρoχώρησε στη σύλληψη ενός Ινδού οδηγού...

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το Σάββατο 11 Μαϊου στις 21.40 περίπου το βράδυ. Ο 22χρονος Αντώνης πήγαινε στο σπίτι του στο Μπούρτζι με την μηχανή του, όταν ξαφνικά βγήκε και καρφώθηκε πάνω του, ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν Ινδό, ο οποίος έκανε παράνομη αναστροφή.

Σύμφωνα με το eviazoom, ο Αντώνης...
από την σύγκρουση έφυγε από την μηχανή του και έπεσε νεκρός στο έδαφος. Μετά από λίγο ήρθε και το ασθενοφόρο, αλλά ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο Ινδός συνελήφθη από την Αστυνομία όπου κρατείται. Στην ίδια στροφή έχουν γίνει πολλά θανατηφόρα τροχαία από απροσεξίες των οδηγών. Η οικογένεια του και οι φίλοι του είναι συντετριμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν τον 22χρονο.

Το παλικάρι είχε πάει στην Χαλκίδα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θέλησε να επιστρέψει στο σπίτι του. Έμενε στο Μπούρτζι και από μικρός έψαχνε να βγάλει το μεροκάματο του. Είχε δουλέψει σερβιτόρος σε ταβέρνα ενώ η οικονομική κρίση τον οδήγησε φέτος τον χειμώνα να πάει στην Αφρική μαζί με τον πατέρα του όπου ξαναεπέστρεψαν πριν λίγους μήνες!