> Voliotaki: Απειλές κατά αντιδημάρχου για κοπάδια - φαντάσματα

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Απειλές κατά αντιδημάρχου για κοπάδια - φαντάσματα

Απίστευτο περιστατικό στην περιοχή της Τριταίας. Απείλησαν αντιδήμαρχο γιατί ήθελαν να τους "αυγατίσει" τα πρόβατα. Πρωταγωνιστές τρία αδέρφια

Στις παλιές καλές εποχές, όπου στο όνομα των επιδοτήσεων το ένα ζώο γινόταν δυο και τα δυο, τρία, έχουν μείνει κάποιοι στην περιοχή της Τριταίας που δεν καταλαβαίνουν, ούτε από μνημόνια αλλά πολύ περισσότερο από τρόικα και δανειστές.

Με οδηγό την παλιά συνταγή "Νόμος είναι τα δικά μας μαθηματικά", τρία αδέλφια πολιόρκησαν αντιδήμαρχο και του απαίτησαν να βεβαιώσει πως ο κάθε ένας διαθέτει κοπάδι 200 προβάτων.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που υπήρχε ήταν ένα μόνο κοπάδι που αριθμεί 200 κεφάλια, αλλά αυτό καθόλου δεν εμπόδισε τους τρεις αδελφούς να απαιτούν υπογραφή για 600 κεφάλια.

Η άρνηση του αντιδημάρχου, ο οποίος επικαλέστηκε τη νομιμότητα και προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν σκοπεύει να πάει φυλακή, δεν πτόησε για αρκετή ώρα τους τρεις "κτηνοτρόφους", οι οποίοι απειλούσαν θεούς και δαίμονες, θυμίζοντας πως έρχονται και εκλογές.

Όταν διαπίστωσαν πως ο αντιδήμαρχος δεν πτοείται, τον ενημέρωσαν, πως θα επιστρέψουν σύντομα, με βεβαιωμένη την ύπαρξη των κοπαδιών φαντασμάτων ,τόσο από πρόσωπα που είναι πιο ψηλά από αυτόν, όσο και από αγροφύλακα και τότε να δουν τι θα κάνει.

 patrastimes.gr