> Voliotaki: Τ. Κουίκ: Μονά - ζυγά οι Μνημονιακοί είναι χαμένοι

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Τ. Κουίκ: Μονά - ζυγά οι Μνημονιακοί είναι χαμένοι

Την εκτίμηση ότι «η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν θα σταθεί μετά τα γεγονότα στη Κύπρο» και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

«Μονά - ζυγά οι Μνημονιακοί είναι χαμένοι. Το μέγα ζήτημα είναι να σώσουμε την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Κουίκ.

Σημείωσε ακόμη ότι χθες στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος...
της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την προάσπιση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, σε σχέση με αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν στην Κύπρο.

«Αυτό, όπως είπε, «σημαίνει κυβερνητική παραδοχή ότι εάν δεν της βγει της Κύπρου στους χειρισμούς που έκανε και κάνει, μην αμφιβάλλετε ότι το τσουνάμι θα πιάσει και μας και τους Ισπανούς και όλο το Νότο».

«Εάν, πάλι», πρόσθεσε, «της βγει της Κύπρου σε αυτό που κάνει, εάν πετύχει η Κύπρος στους χειρισμούς της, δεν θα μπορεί η συγκυβέρνηση να σταθεί απέναντι στα μάτια των Ελλήνων. Γιατί οι Έλληνες θα της πουν πολύ λογικά:

 Οι Κύπριοι με αποφασιστικότητα απέναντι στη Μέρκελ και τους άλλους εκβιαστές τα κατάφεραν και εσείς με τα Μνημόνια που προσκυνήσατε από την πρώτη στιγμή, μας οδηγήσατε στην εξαθλίωση. Φύγετε τώρα...».