Όπως ανακοίνωσε η Food Standards Agency τα παιδικά γλυκά μπαίνουν στην λίστα με τα υπό παρακολούθηση τρόφιμα για περιεκτικότητα σε κρέας αλόγου μετά το διατροφικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σε όλη την Ευρώπη...
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ζελατίνη, που προέρχεται από το δέρμα και τα κόκκαλα των ζώων και συναντάται σε ορισμένα γλυκά όπως το ζελέ, οι καραμέλες και μερικά γιαούρτια, θα εξεταστεί για δείγματα αλόγου!
Η έρευνα θα επεκταθεί σε συνολικά 514 προϊόντα, όπως ανακοίνωσε η Food Standards Agency χθες.