> Voliotaki: Η ΝΔ εγκαταλείπει τα γραφεία της Συγγρού επειδή φοβάται ρουκέτα από ελικόπτερο!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η ΝΔ εγκαταλείπει τα γραφεία της Συγγρού επειδή φοβάται ρουκέτα από ελικόπτερο!

  kourdistoportocali
Εγκαταλείπει η ΝΔ τα γραφεία της Συγγρού, μετά την επίθεση που δέχθηκε με καλάσνικωφ και ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο και για εκτοξευτή ρουκέτας που την τελευταία στιγμή δεν χρησιμοποιήθηκε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" από χθες ο Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να εγκαταλείψει τα συγκεκριμένα γραφεία και να πάνε αλλού-να φύγετε να πάτε αλλού που λέμε.

Μάλιστα οι σύμβουλοί του κάνουν λόγο και για πιθανό χτύπημα από αέρα με χρήση ελικοπτέρου με θαλάσσια οδό διαφυγής όπως συμβαίνει στις ταινίες 007.
...

Ποιοι θα μπορούσαν να χτυπήσουν τα γραφεία της ΝΔ; Μα όλες οι Μαφίες του πλανήτη οι οποίες εμπλέκονται στις αποκρατικοποιήσεις ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ-ΟΠΑΠ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΛΙΜΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ και πάει λέγοντας.

Πράκτορες από όλες τις μυστικές υπηρεσίες του κόσμου που σέβονται τον εαυτό τους κάνουν αυτό το διάστημα την πρακτική τους στην Ελλάδα.
Μιλάμε για τον απόλυτο τρομοπρακτορίστικο τουρισμό.

Σήμερα πάντως οι δημοσιογράφοι του "Έθνους" Μαρία Γράψα και Λευτέρης Μπιντέλας κάνουν λόγο για αυτόπτη μάρτυρα που άκουσε τους τύπους με τα καλάσνικοφ ν μιλάνε ελληνικά και να κρατάνε και ένα μεγαλύτερο όπλο που η Αντιτοτρομοκρατική Υπηρεσία εκτιμά πως ήταν εκτοξευτήρας ρουκέτας.

Κι όχι μόνο αυτό αλλά εκείνοι που πυροβόλησαν είχαν στόχο το γραφείο του Σαμαρά γι΄αυτό βαράγανε ψηλά πάνω από την μάνα του τζάμπα (media markt) και τελικά κατάφεραν μία σφαίρα να βρεθεί μέσα στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ολόκληρο το περιστατικό της επίθεσης δεν ξεπέρασε τα 90 δευτερόλεπτα. Μόλις δέκα λεπτά μετά την επίθεση στα γραφεία, σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων, στη Σολωμού 40 και Σωκράτους, εγκαταλείφθηκε και πυρπολήθηκε το κλεμμένο Toyota και οι άγνωστοι διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι τρομοκράτες είχαν και μπαζούκας

Οι τρομοκράτες είχαν και μπαζούκας
Τρι 15 Ιαν 2013 | 21:05 | Share