> Voliotaki: Παρέμβαση Χρυσοβελώνη μετά το πρωτοσέλιδο της zougla.gr

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Παρέμβαση Χρυσοβελώνη μετά το πρωτοσέλιδο της zougla.gr

 Aπό: zougla.gr

Για γκεμπελικό όργιο εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο η βουλευτής Μαγνησίας Μ. Χρυσοβελώνη, σχετικά με τη διαμονή του βουλευτή του κόμματος Π. Ηλιόπουλου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στον Βόλο με έξοδα της Βουλής και τα όσα επακολούθησαν.

Η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τις δικαιολογίες του βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλου για την πληρωμένη από τη Βουλή διαμονή του σε Spa, δήλωσε τα εξής:...

«Με υπερβολικό θράσος ο επισκέπτης βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους για να εμπλέξει και τους υπόλοιπους βουλευτές, προκειμένου να δικαιολογήσει την προκλητική προτίμηση που δείχνει σε Spa!

Τιμώντας την πρακτική που εγκαινίασε ο πολιτικός πρόγονός του, Γ. Καρατζαφέρης, ο οποίος έβαζε παλιότερα τη Βουλή να πληρώνει το 5στερο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη (!), ο επισκέπτης βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναγκάζει σήμερα τη Βουλή να πληρώνει 5στερο ξενοδοχείο στον Βόλο χωρίς να διανυκτερεύει για όλες τις πληρωμένες μέρες!

Κατανοώ γιατί ο τουρίστας βουλευτής Μαγνησίας ήθελε μόνο Spa. Καταλαβαίνω επίσης την ανάγκη του να κατεβάσει στο δικό του επίπεδο και τους υπόλοιπους βουλευτές Μαγνησίας επικαλούμενος ψεύτικα στοιχεία. Ας γνωρίζει, όμως, πως δεν μπορεί να παραπλανήσει τους πολίτες της Μαγνησίας που περιμένουν να μάθουν στην τσέπη ποιου πηγαίνει η διαφορά από τις διανυκτερεύσεις που δικαιολογεί αλλά δεν χρησιμοποιεί στο εν λόγω ξενοδοχείο. Αν δεν το κάνει, θα ζητήσω από τις υπηρεσίες της Βουλής που πληρώνουν αυτά τα χρήματα να το εξηγήσουν στον Έλληνα φορολογούμενο».