> Voliotaki: Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι αποδείχτηκαν ικανοί για όλα

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι αποδείχτηκαν ικανοί για όλα

Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι αποδείχτηκαν ικανοί για όλαΓια εξακολουθητικά εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος και κατά παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 
 
«Είναι περισσότεροι του ενός αυτοί που αποδείχθηκαν ικανοί για όλα», υποστηρίζει η υπεύθυνη για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έγιναν από έναν, ούτε με μία στιγμιαία πράξη. Και συνεχίσθηκαν, πέραν...


 της υπουργικής θητείας των ενεχομένων κυβερνητικών προσώπων» υπογραμμίζει η κ. Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας ότι «ευθύνη έχουν οι διατελέσαντες υπουργοί Οικονομικών και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην απόκρυψη, υπεξαγωγή και επεξεργασία ενός δημοσίου εγγράφου- πειστηρίου, σαν να ήταν προσωπικό ραβασάκι».

Η βουλευτής καλεί εκείνους, που «αποδεδειγμένα προσπάθησαν, κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, να συγκαλύψουν το έγκλημα και να υποθάλψουν τους υπαιτίους, να σταματήσουν την ένοχη φλυαρία και τις συνένοχες μεθοδεύσεις».

Εκτιμά, τέλος, ότι είναι οι ίδιοι που «σήμερα, πρόθυμα θυσιάζουν έναν για να σώσουν τους υπολοίπους και την καταρρέουσα κυβερνητική συμπαράταξή τους».