1 ΑΣΤΑΚΟΣ 1-2 ΚΙΛΑ
12 ΑΥΓΑ
1 ΚΙΛΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
2 ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΛΟΠΑΧΑ
4 ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΕ ΘΑΛΑΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΑΣΣΟΥΡΟΥ
ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΖΟΥΜΙ ΣΤΙ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΛΙΓΝΟΥ
ΞΥΝΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
ΣΠΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ (mercury)
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ!!!!!!AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ