> Voliotaki: Προς την ανώνυμη ξεβράκωτη μαϊμού με το ροζ φουρό και το ψηλοτάκουνο της Σκιάθου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προς την ανώνυμη ξεβράκωτη μαϊμού με το ροζ φουρό και το ψηλοτάκουνο της Σκιάθου.


Η ανωνυμία δεν μπορεί πάντα να κρύβει και να συγκαλύπτει τις πληγωμένες καρδιές και τους συγκαμένους κώλους.
Το πηλοφόρι και το μυστρί για όσους είδαν τους εαυτούς τους στα γραφόμενά μου, δεν τους εξιλεώνει κοινωνικά.
Όταν ΄΄οι Ρουβίτσες’’ της μαιμουδοπαρέας ανακυρήξουν την Σκιάθο ως ανεξάρτητο κράτος, τότε και μόνον τότε μπορούν να με κηρύξουν απ’το Μαιμουδιστάν τους, ως persona non crata. Το ΞΥΡΙΖΑ ή όχι το μούσι μου είναι παλιό τροπάρι και με ΄΄Δεξιούς με τύψεις’’ δεν ασχολούμαι και ούτε και με τα γεννόσημα του ΠΑΣΟΚ.
Προς το παρόν ο ανώνυμος αναγνώστης- μαϊμού που δεν ξέρω γιατί απ΄όσα έγραψα, μόνο ο ΚΩΛΟΣ του εντυπώθηκε,ας πάει μπροστά στον καθρέφτη του και ότι δει μέσα σε αυτόν, να το φτύσει…………….
Γνωρίζω πολύ καλά πως, η Δημοκρατία έχει προσωπικό κόστος, ιδίως από τους χθεσινούς ταγματασφαλίτες και δοσίλογους που κρύβονται πίσω από τις κουκούλες της ανωνυμίας τους.
Για τον παππού μου, τον Γιάννη τον Λεγαντή μπορεί να ρωτήσει οποιονδήποτε παλιό Σκιαθίτη.
Για την δική μου την κουλτούρα , την μόρφωση ή την προσωπικότητά μου, μπορεί να λέει ότι θέλει, αφού: η Αγαπούλα βγάλει την κουκούλα……..
Τώρα όμως, ακόμα κι αυτή η ανώνυμη ξετσίπωτη μαϊμού, καλείται να αποδείξει τι είδους ΄΄νταλαβεράκια’’ είχα ή έχω με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή της Σκιάθου, δημοσίως προς όλους τους αναγνώστες σας.
Διαφορετικά πέραν των όσων του καταμαρτυρώ, εάν δεν το πράξει, θα είναι μέγας Πισωγλέντης ακόμα και πίσω από την κουκούλα του.
Τα γραφόμενά μου για την Σκιάθο τον οδηγούν να βρει συμμάχους του, τις πρώην και νυν διοικήσεις της Σκιάθου.
Όσο το αν έχω θάψει πολλούς στην Σκιάθο, εάν μπορούσε σαν ανθρώπινη ύπαρξη με παρρησία να αποκαλύψει το όνομά του και να κυκλοφορήσει στην Σκιάθο, την απάντηση θα του την έδιναν οι ίδιοι οι Σκιαθίτες, εκτός εάν ξέρει κάτι περισσότερο από αυτούς, γιατί είναι σκουλήκι……….
Όμως όπως κι αν έχει το ζήτημα – μαϊμού ΄΄ αισχρόν το γε αισχρόν, καν δοκεί καν μη δοκεί’’ όπως έλεγε ο Επίκτητος.
Όπως και να έχει το πράγμα, και οι κουκούλες θα βγούν και τα φουρά θα κατεβούν, αλλά πάνω απ’όλα κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους, το τι είδους θρασύδειλα υποκείμενα μπορούν να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και τη λέξη ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
Ξέρω πως για αυτές τις ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ ΄΄ αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια’’, ακόμα τους τσούζει, τι να κάνουμε……
ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΝ !!!!!!!!!!
Εν αναμονή λοιπόν των αποκαλύψεων της ΞΕΒΡΑΚΩΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΦΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ….
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας

Λεωνίδας Λάζος