> Voliotaki: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση για τον τραυματισμό ταξιτζή στην Σκιάθο!!!

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση για τον τραυματισμό ταξιτζή στην Σκιάθο!!!

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών χωρίς μετατροπή -το ανώτερο που προβλέπεται- και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ επέβαλε χθες μετά από πολύωρη ακροαματική διαδικασία το Μονομελές Πλημμελειοδικείου Βόλου στον 24χρονο,  κάτοικο Πετρωτό Τρικάλων ο οποίος μετά από καυγά παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 61χρονο Κων/νο Τσιφλίδη Αυτοκινητιστή  στην πιάτσα ταξί της Σκιάθου. 

Χθες η δίκη διήρκησε πέντε ώρες και εξετάστηκαν τέσσερις μάρτυρες υπεράσπισης και τέσσερις μάρτυρες από την πλευρά της πολιτικής αγωγής, με συνήγορο απο την πλευρά του Ταξιτζή τον Σάκη Κοκκίνη....
 Η δίκη προσδιορίστηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και έγινε χθες ξεκινώντας στίς 3.00 το μεσημέρι και τελείωσε στίς 8.00 το βράδυ  μετά από δύο αναβολές, προκειμένου ο σοβαρά τραυματίας στο κεφάλι ταξιτζής να πάρει εξιτήριο από το Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονταν τις προηγούμενες ημέρες και να παραστεί στο δικαστήριο.


Ο 24χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μετά από ποινική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και έκθεση. Η πρόταση της Εισαγγελέα της έδρας ήταν καταπέλτης και το δικαστήριο επιβάλλοντας την οροφή της ποινής δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον νεαρό, ο οποίος δεν έδειξε καμία μεταμέλεια ακόμα και στην ώρα της Δίκης .
Όπως κατηγορείται, ξημερώματα της 6ης Σεπτεμβρίου, μετα απο διαπληκτισμό που είχε με τη συζηγό του κλώτσησε και πέταξε σκαμπό στη θάλασσα που ανήκε στην πιάτσα των ταξί .Μετα απο παρατήρηση που του έγινε ανάψαν τα αίματα, εγκαταλείποντας με το ΙΧ αυτοκίνητό του την πιάτσα ταξί στο λιμάνι της Σκιάθου,  κίνησε με όπισθεν απειλητικά το αυτοκίνητο προς έναν ταξιτζή, ενώ στη συνέχεια φεύγοντας με μπροστινή κίνηση και με σπινάρισμα παρέσυρε τον 61χρονο ταξιτζή, ο οποίος εκτινάχθηκε 10 μέτρα  χτύπησε με το κεφάλι στο παμπρίζ του αυτοκινήτου και έπεσε αιμόφυρτος στο  οδόστρωμα.
Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρο και άντρες του Λιμενικού σώματος Σκιάθου  όπου και μετέφεραν  τον Κ.Τσιφλίδη αρχικά στο κέντρο υγείας Σκιάθου και μετέπειτα στο Νοσοκομείο Βόλου λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της Υγείας του.