> Voliotaki: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τη Δευτέρα στο ΕΑΚ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τη Δευτέρα στο ΕΑΚ

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!!
Αυτό αποδείχτηκε όλο αυτό το χρόνο όπου η ομάδα μας δεχότανε έναν ανελέητο, άνισο και βρώμικο πόλεμο. Τελικά όχι μόνο είμαστε ζωντανοί …αλλά από αυτό το πόλεμο θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. 

Μπορεί να λαβωθήκαμε, μπορεί να χάσαμε κάποιες μάχες ..αυτό όμως που ποτέ δεν χάσαμε, ήταν η περηφάνια μας να υποστηρίζουμε τον Ολυμπιακό Βόλου ..και το πάθος μας για να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία του μεγάλου αυτού Συλλόγου. Λέγαμε, ότι όσο υπάρχουμε εμείς, θα υπάρχει και Ολυμπιακός Βόλου. Και αυτό έγινε πράξη. 

Ήρθε η ώρα λοιπόν να γευτούμε ξανά τη χαρά της υποστήριξης της ομάδας μας όχι μόνο στους δρόμους… αλλά και στο γήπεδο. Καλούμε λοιπόν όλους τους φιλάθλους και οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, όλο αυτό τον υπέροχο κόσμο που επί ένα χρόνο έδωσε τα πάντα για τον αγώνα ενάντια στη τεράστια αδικία που υπέστη η ομάδα μας να κατακλύσει τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα τις κερκίδες του ΕΑΚ του Βόλου, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για την νέα σεζόν.

Οφείλουμε όλοι να είμαστε εκεί για να καλωσορίσουμε τους νέους παίκτες της ομάδας μας! Οφείλουμε να είμαστε χιλιάδες, προκειμένου να τους αναδείξουμε το μεγαλείο του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου και να καταλάβουν αμέσως σε πόσο μεγάλο σύλλογο θα έχουν τη τιμή να αγωνιστούν.
Η Δευτέρα είναι μια μέρα χαράς, είναι μια μέρα επιβράβευσης του αγώνα μας, είναι μια μέρα που θα δείξουμε σε όλη την Ελλάδα ότι … ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ.
Τη δευτέρα όλη η πόλη του Βόλου, το Πήλιο , οι Σποράδες και όλη η Μαγνησία γιορτάζει και το απόγευμα θα χορεύουνε και θα τραγουδούνe στους ρυθμούς και τα τραγούδια των Austrian  Boys.

Δεν μας σεβάστηκαν .. από εδώ και πέρα θα μας φοβούνται!