> Voliotaki: Σκληρή κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Σκληρή κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία

Σκληρή κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπίαΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 
 
Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ALPHA.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «δεν είναι λύση η επιμήκυνση, γιατί θα συνοδευτεί από πρόσθετα μέτρα. Θα επιμηκύνουμε το βασανιστήριο χωρίς καμία προοπτική, το πρόβλημα είναι η λιτότητα....

«Η χρεοκοπία δεν είναι κατ' ανάγκην καταστροφική. Είναι όπλο των αδύνατων όταν φτάνουν στο σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους. Δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο κ. Λαφαζάνης προέβλεψε ακόμη μεγάλες αντιδράσεις από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών κομμάτων στα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ.
Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση απαντώντας στον κ. Λαφαζάνη ότι «Εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε αποκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.