> Voliotaki: Σε πολιτικό αδιέξοδο η ΔΗΜΑΡ κι ο Φώτης Κουβέλης...!!!

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Σε πολιτικό αδιέξοδο η ΔΗΜΑΡ κι ο Φώτης Κουβέλης...!!!

Προβληματισμός -αν μη τι άλλο- επικρατεί στο εσωτερικό της Δημοκρατικής Αριστεράς εν όψει των αποφάσεων που θα ληφθούν για το νέο «αιματηρό» πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

     Βέβαια, η κατάσταση στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν μοιάζει σε τίποτα με... το «εκρηκτικό» σκηνικό που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, όπως φάνηκε και στην προχθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δεν είναι λίγοι οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που πιστεύουν ότι πρέπει να υπάρξουν «κόκκινες γραμμές» σε ό,τι αφορά τα μέτρα.

Ο (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) Οδυσσέας Βουδούρης, για παράδειγμα, παραμένει σταθερός στην άποψή του ότι «δεν πρέπει να στηριχθούν μέτρα, τα οποία αντιβαίνουν, ενάμιση μήνα μετά τη συμφωνία σχηματισμού κυβέρνησης, στην ουσία της προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων».

Ο βουλευτής του κόμματος και στις δημόσιες δηλώσεις του επαναλαμβάνει ότι το κόμμα έπρεπε να στηρίξει την κυβέρνηση με «ψήφο ανοχής» και με συμφωνίες πάνω σε συγκεκριμένα θέματα. «Θεωρώ ότι αυτή η θέση μου μάλλον θα δικαιωθεί, δικαιώνεται εκ των πραγμάτων», δηλώνει.