> Voliotaki: Άνγκελα Μέρκελ: Η Οδύσσεια μιας κακοντυμένης

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Άνγκελα Μέρκελ: Η Οδύσσεια μιας κακοντυμένης

Είτε ανοίγεις αντρική ντουλάπα, είτε της Άνγκελας είναι ένα και το αυτό. Η Γερμανίδα Καγκελάριος που θέλει να σώσει τα οικονομικά της ευρωζώνης, να μας πει εμάς, ποιός θα σώσει την αισθητική μας από τα στυλιστικά της εγκλήματα;!

Πάμε να δούμε το Top 10 των πιο παράλογων εμφανίσεών της!

Παραστράτημα Νο 10:

Πραγματικά στην γκαρνταρόμπα της δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από 4κουμπα σακάκια;


Δεν ξέρει ότι ο αριθμός τέσσερα, βάση του feng shui είναι γκαντέμικος;
Πόσες φορές θα δούμε το ίδιο έργο- σε διαφορετικά βέβαια χρώματα- με το σακάκι να δείχνει τον εσωτερικό της κόσμο, πρησμένο;

Παραστράτημα Νο 9:
Οι άνθρωποι με κοντό λαιμό, δεν φοράνε μπλούζες με στρογγυλή ψηλή λαιμόκοψη, νόμος! Της δείχνουν το λαιμό, ακόμη πιο κοντό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον μαζεύει και άλλο με τα κοντά κολιέ, που φορά πάνω από τη λαιμόκοψη. SoS τα «V» μπλουζάκια χαθήκανε;;;
Angela Merkel Jewelry
Παραστράτημα Νο 8:
Θα μας στοιχείωσουν τα σακάκια της τελικά, δεν τη γλιτώνουμε. Πόσο μάλλον όταν για αυτά χρησιμποιήθηκε υλικό από στολή αστροναύτη στο πιο λαμέ του φυσικά. Για τις μέρες που η” σιδηρά κυρία” νιώθει ϋber διαστημική!

Παραστράτημα Νο 7:
Αν το παραπάνω σας έκανε εντύπωση, με αυτό το συνολάκι θα μπορούσε να πει κανείς πως η Barbie θα χαίρεται που δεν είναι Γερμανίδα… Σακάκι μια από τα ίδια, ροζουλοασημί χρώμα  και  γόβα μελιτζάνα. Πως φαίνεται όταν ξέρει κάποιος να σετάρει! Τριπλό χτύπημα από την κα Μέρκελ  για τρεις διαφορετικές εμφανίσεις το 2008, το 2010 και το 2011.

Παραστράτημα Νο 6:
Δεν έχει καλές σχέσεις μόνο με το διάστημα, έχει και με τον πλανήτη γη. Γίνεται άνετα ένα με τη φύση όταν το θέλει. Ταΐζοντας πτηνά στο πάρκο…

Παραστράτημα Νο 5:
Είναι Στιγμές που η αλήθεια της κακογουστιάς μοιάζει ψέμα. Ακόμα και όταν προσπαθεί να δείξει σικάτη δεν πείθει. Σε συνάντησή της με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα. Στο χρώμα να της δώσουμε πόντους. Όχι όμως στο μήκος που της τρώει και άλλους πόντους από το μπόι. Και ένα σουτιενάκι βρε αδερφέ να μαζέψει την κατηφόρα καλά θα ήταν!


Παραστράτημα Νο 4:
Δε δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα; Της πρότεινε σχεδιαστής που αφιέρωσε μάλιστα και collection του σε εκείνη- τα έπιασε και αυτός τα λεφτά του- να είναι λίγο πιο αποκαλυπτική και το παράκανε. Σοκ, έπαθε ο κόσμος όλος και έτριβε τα ματάκια του, όταν εμφανίστηκε σε όπερα στη Νορβηγία με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Εδώ κολλάει το «σου είπαμε να κλ… και εσύ χέ…»!

Παραστράτημα Νο 3:
Παλιό αλλά καλό! Απόδειξη η φωτογραφία αυτή. Μάλλον πιο νέα άκουγε Beatles και  τους έκλεβε το look!

Παραστράτημα Νο2:
2005 και οι φωτογραφίες της Καγκελάριου κάνουν το γύρω του κόσμου. Καταϊδρωμένη μάλλον από την προσπάθεια να σετάρει τα ρούχα της!

Παραστράτημα Νο1:
Θέλει να φωτογραφηθεί ως απλή καθημερινή γυναίκα, που όταν δεν τρέχει για να σώσει… τον κόσμο, χαλαρώνει με τον άντρα της ψαρεύοντας και φορώντας ότι βρει μπροστά της. Φέρνει λίγο σε Παναγιώτη Τόκο η ιδέα μου είναι;

ΠΗΓΗ: firdevs-yoreoglu