> Voliotaki: Υπάλληλοι της Βουλής. Τα πιό βολεμένα κομματόσκυλα.

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Υπάλληλοι της Βουλής. Τα πιό βολεμένα κομματόσκυλα.

"Κονδύλι δύο εκατομμυρίων ευρώ ενέκρινε η Βουλή για εκλογικό επίδομα στους υπαλλήλους της.
Όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας, που υπέγραψε την σχετική απόφαση, οι υπάλληλοι της Βουλής, βάσει νόμου, δικαιούνται 2.000 ευρώ για κάθε εκλογική αναμέτρηση. Ωστόσο ο ίδιος αντί 4.000 ευρώ για κάθε υπάλληλο ενέκρινε μόνο 1.000 ευρώ."
Ολοι ξερουμε ποιοι μπαινουν στη Βουλη σαν υπαλληλοι. Τα πιο καλα πρασινα και μπλε κομματοσκυλα. Αυτοι που ακομα και τωρα καλοπερνανε, καλοαμοιβονται και επιπλεουν σαν τα σκατα. Το θεμα δεν ειναι οτι περνουν παραπανω μισθους και μαλιστα παχυλους αλλα το οτι τους χορηγηθηκε εκλογικο επιδομα ενω η βουλη ηταν κλειστη!
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ!
Ερχονται ομως τα μνημονια και οι αποκρατικοποιησεις που ψηφισατε με την κυβερνηση της ντροπης και θα κερδισει το κρατος λεφτα για να τους πληρωνει τα επιδοματα!
Βεβαια εμεις οι υπολοιποι ανεργοι,εργατες,επαγγελματιες θα πληρωνουμε ολο πλεον το μισθο μας για φως-νερο! Τι πιο τιμιο για τον μαλακα τον Ελληνα? Δικαιοσυνη της καλπης!
ΥΓ. Αν ψαξετε να βρειτε ποιοι ειναι σημερα υπαλληλοι στη βουλη θα βρειτε πολλα γνωστα ονοματα, τοπικων και μη παραγοντων...μεχρι και υποδικων!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ