> Voliotaki: Δήλωση του Κώστα Πουλάκη για την Λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Δήλωση του Κώστα Πουλάκη για την Λίστα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

 AΠΟ: e-volos.gr
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική δήλωση του μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Πουλάκη, όπως ακριβώς έφτασε στο inbox του e-mail μας:

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μια παραπολιτική φιλολογία στην οποία εμπλέκεται και το όνομά μου. Ανυπόστατα σχόλια αναφέρουν ότι η λίστα που θα καταρτιστεί στον Νομό Μαγνησίας για το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ., στις επερχόμενες εκλογές, θα αλλάξει και δεν θα σεβαστεί την βούληση των πολιτών που μας τίμησαν με τη ψήφο τους στις εκλογές της 6ης Μαΐου....

Η απουσία μου στην Αθήνα, όλες τις ημέρες μετά τις εκλογές, και η συμμετοχή μου σε καθημερινές συνεδριάσεις των οργάνων του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, δεν μου επέτρεψαν να έχω ολοκληρωμένη εικόνα των αναφορών αυτών.

Στη χθεσινή όμως εκπομπή του δημοσιογράφου Μάκη Θεοδώρου στο Ράδιο ΒΕΡΑ, έγιναν αναφορές και η ενημέρωση των πολιτών που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατίας, βασίστηκε σε χυδαία ψεύδη.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι αγωνίζομαι να ανατραπεί η σειρά των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ στην Μαγνησία και μάλιστα εκτοξεύτηκαν απειλές «να μην τολμήσω να εμφανιστώ στην Νέα Ιωνία». Το γεγονός αυτό αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δεν είχε την στοιχειώδη δημοκρατική δημοσιογραφική δεοντολογία ως όφειλε, να επικοινωνήσει μαζί μου και να διασταυρώσει τα όσα ανέφερε πριν χυδαιολογήσει σε βάρος μου, αλλά θα αναφερθώ κυρίως στην άγνοιά του για τις ομόφωνες αποφάσεις των πολιτικών οργάνων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στα οποία συμμετέχω, που είναι σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση με όσα από την εκπομπή του χωρίς ντροπή κατήγγειλε.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Αριστερά έχει αξίες και ιδανικά και δε θα τα ξεπουλήσει τώρα που οι πολίτες  στηρίζουν αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια  της  ανατροπής.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι θα αγωνιστώ και σε αυτές εκλογές, τις πιο σημαντικές  στην ιστορία της μεταπολίτευσης, και θα δώσω τη μάχη, από την 3η θέση που με κατέταξαν πριν λίγες μέρες οι ψηφοφόροι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Ε.Κ.Μ. στη Μαγνησία, τιμώντας την επιλογή τους. Ο αγώνας αυτός, μέσα από τις γραμμές της αριστεράς είναι συνεχής, ξεκινάει από τα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας και φτάνει ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Αγώνας για να  απαλλαγούμε  από το μνημόνιο και την πολιτική του, αλλά και από το σάπιο πολιτικό σύστημα της διαπλοκής που περιλαμβάνει δυστυχώς και μικρό τμήμα της δημοσιογραφίας.

Ο καθένας κρέμεται από το ποδαράκι του και έχει την δική του ιστορική διαδρομή την οποία η κοινωνία γνωρίζει.  

Άλλωστε σε αυτές τις εκλογές κρινόμαστε όλοι.

Με εκτίμηση
Κώστας  Πουλάκης
Mέλος της Π.Γ  ΣΥΝ  ΚΑΙ  ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Περιφερειακός  Σύμβουλος Θεσσαλίας
Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ