> Voliotaki: Τα μάζεψαν τα πράγματα…

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τα μάζεψαν τα πράγματα…

Αλλοτινές μου εποχές, αλλοτινοί μου χρόνοι… θύμιζε το σκηνικό έξω από τη Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, στην είσοδο της Βουλής. Αρμόδια εταιρεία ήρθε και μάζεψε τις παλιές… δόξες του Κοινοβουλίου, τα βουλευτικά αυτοκίνητα δηλαδή που έμειναν χωρίς… βουλευτές.

Είναι τα τετράτροχα που αλώνιζαν κάποτε την Ελλάδα από άκρου εις άκρον. Τα αυτοκίνητα φορτώθηκαν σε ειδικό όχημα μεταφοράς αυτοκινήτων και απομακρύνθηκαν από το πάρκινγκ της Βουλής, καθώς πολλοί «Εθνοπατέρες» δεν επανεξελέγησαν και τα… παράτησαν στο πάρκινγκ της Βουλής....

Μετά τις εκλογές και με τη σύνθεση της νέας Βουλής και εφόσον θα περάσουν δέκα μέρες, τότε θα έχουμε τη νέα φουρνιά αυτοκινήτων για τους 300.

Μικρού κυβισμού, αλλά με πολλά άλογα.

«Δεν πήρε κανένας αυτοκίνητο από τους βουλευτές της προηγούμενης Βουλής» λένε από το γραφείο του προέδρου Βύρωνα Πολύδωρα.

Ευτυχώς, γιατί στο ημερολόγιο του Κοινοβουλίου έχει καταγραφεί και η ιστορία βουλευτή επαρχίας που έκανε μόνο μια ώρα βουλευτής και ρώτησε να μάθει αν δικαιούτο αυτοκίνητο. Επί Ανδρέα Παπανδρέου, επί Ανδρέα Παπανδρέου…