> Voliotaki: Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται το ντιμπέιτ Σαμαρά-Τσίπρα

Θετικός σε τηλεμαχία των κ.κ. Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην σχετική πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ.

«Το ντιμπέιτ Τσίπρα-Σαμαρά θα έχει πολύ ενδιαφέρον» ήταν το σχόλιο του διευθυντή του γραφείου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκου Παππά, στο προφίλ του στο twitter....


Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ μια εβδομάδα πριν τις εκλογές μεταξύ των προέδρων της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, κ. Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5».

Αντιδρά το ΠΑΣΟΚ

Στο ζήτημα της τηλεμαχίας παρενέβη και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά, που εξέφρασε έκπληξη για την σχετική πρόταση του κ. Μιχελάκη.

«Με έκπληξη ακούσαμε τον κ.Μιχελάκη να προτείνει τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ του κ. Σαμαρά και του κ. Τσίπρα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προεκλογικά με διάφορα προσχήματα τίναξε στον αέρα το debate μεταξύ των αρχηγών. Η ξαφνική στροφή 180 μοιρών της ΝΔ δείχνει πολλά πράγματα.

 Και τότε και τώρα ήθελαν να αποφύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι το διάλογο μεταξύ του κ. Βενιζέλου και του κ. Σαμαρά», σχολίασε, ζητώντας τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων για όλα τα κρίσιμα θέματα.