> Voliotaki: ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΤΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΜΟΥΤΣΑ!

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΓΙΩΡΓΟ ΦΩΤΗ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΜΟΥΤΣΑ!

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ ητανε καλυτερα να ζητησει συγνωμη απο τους χιλιαδες οπαδους του ολυμπιακου βολου, να αναγνωρισει το εγκλημα των γερουλανου, νικητιαδη , μπιταξη, να τους καταγγειλει και να συμμετασχουνε και αυτοι στο χθεσινο μεγαλο συλλαλητηριο που εδωσαν το παρων πανω απο 10.000 οπαδοι και οχι να κλειδαμπαρωσουν τα γραφεια τους και να πανε να υποδεχτουνε τον ανδρουλακη μαζι με τους αλλους 30! Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ με την προηγουμενη επιστολη τους δειχνει πως εχουν μενει 10 χρονια πισω και ακομη νομιζουν πως απευθυνονται σε προβατα και σε αφισοκολητες του πασοκ. Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ ακομη να καταλαβετε πως μας στερησατε το χαμογελο μας . Εμεις για τα επομενα 50 χρονια θα σας στερουμε το δικο σας χαμογελο πλεον. Τα εκλογικα γραφεια που γεμιζατε σε καθε γωνια που ειναι; Οσο για τις θεωριες που πουλατε στους τελευταιους αναποφασιστους , θα σας απαντησουμε να ρωτησετε ποιοι ηρθαν στα γραφεια μας και πως αποχωρησαν.  Μετα τη σημερινη επιστολη του ΝΕ. ΠΑΣΟΚ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ = φωτης ( γραματεας πασοκ μαγνησιας) και περιμενουμε να μας ενημερωσει αυριο σε πιο εκλογικο ψηφιζει να του τραγουδησουμε τα εκλογικα καλαντα.  Τελος Φωτη οι ανεσεις στο Βολο που ηξερες,  τωρα αρχιζουν τα δυσκολα, το μοναδικο μερος  να ηρεμησεις ειναι η ανεμουτσα. 
..Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…!!
  Οι 11 συνδεσμοι του ολυμπιακου βολου