> Voliotaki: Με ασφαλιστικά απειλεί η Ντόρα αν περάσει η χρηματοδότηση

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Με ασφαλιστικά απειλεί η Ντόρα αν περάσει η χρηματοδότηση

Με ασφαλιστικά απειλεί η Ντόρα αν περάσει η χρηματοδότηση
 Αντισυνταγματική χαρακτήρισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, την τροπολογία για τη ρύθμιση των χρεών των κομμάτων, διαμηνύοντας πως ακόμα και αν περάσει, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα η κ. Μπακογιάννη, τόνισε την υποχρέωση να προσφύγουν κατά της απόφασης αυτής και οι διοικήσεις των τραπεζών που εμπλέκονται, καθώς διαφορετικά θα διαπράξουν απιστία σε βαθμό κακουργήματος....


«Η Δημοκρατική Συμμαχία καλεί τον πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο να δώσει τώρα εντολή να ανακληθεί και να μην προχωρήσει η ψηφοφορία σήμερα στη Βουλή.

 Αν παρά ταύτα αυτή ψηφιστεί τυχόν από τους βουλευτές των δύο κομμάτων -υπάρχει ατομική ευθύνη των βουλευτών- θα επιδιώξουμε με κάθε νόμιμο τρόπο να ακυρώσουμε στην πράξη τις διοικητικές πράξεις που θα παραχθούν από αυτήν», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη εξαπέλυσε επίθεση στους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: «Οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς προωθούν μια ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα στα κόμματά τους να ανοίξουν το συρτάρι του δημόσιου ταμείου και να πάρουν όσα χρήματα χρειάζονται για τις εκλογές», παρατήρησε και μάλιστα προσδιόρισε το σχετικό ποσό στα 30 εκατ. ευρώ.

 Και όλα αυτά, πρόσθεσε, συμβαίνουν ενώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αρνούνται να βρουν λύσεις για τις υποχρεώσεις του κράτους προς τους ιδιώτες που φτάνουν τα 7 δισ. ευρώ και αρνούνται να αντιμετωπίσουν με ρεαλισμό τα δάνεια του ιδιωτικού τομέα.