> Voliotaki

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Μ. Παρασκευή αρχίζει ο Βενιζέλος να «οργώνει» τη χώρα

 Μ. Παρασκευή αρχίζει ο Βενιζέλος να «οργώνει» τη χώραΟι προεκλογικοί σταθμοί  του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σε Κρήτη, Κοζάνη και Ιωάννινα.

Ξεκινάει σήμερα η μεγάλη προεκλογική περιοδεία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ  Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος αποφάσισε να γυρίσει όλη την Ελλάδα και να συζητήσει με πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας είναι η Κρήτη, όπου στο Ηράκλειο ο κ. Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής.

Ο κ. Βενιζέλος θα παραμείνει στην πόλη – κάστρο για το ΠΑΣΟΚ περίπου εικοσιτέσσερις ώρες. Εκεί θα έχει συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες και με τους υποψήφιους βουλευτές του νομού.

Την επόμενη ημέρα το Σάββατο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά. Ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με μόνιμους κατοίκους των πόλεων και θα συνομιλήσει μαζί τους. Αναμένεται ότι  θα παραχωρήσει και συνεντεύξεις.

Την επόμενη ημέρα, την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στην άλλη άκρη της Ελλάδας. Θα επισκεφτεί την Κοζάνη και αμέσως μετά τα Ιωάννινα.

Έτσι λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ξεκινάει την προεκλογική του περίοδο, που θα έχει επίκεντρο την προσωπική επαφή του προέδρου του κόμματος με τους πολίτες. Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε και τους βουλευτές του κόμματος να κάνουν το ίδιο. Του ζήτησε να μην φοβούνται τις αντιδράσεις των πολιτών και να μην οχυρώνονται πίσω από την ιδιότητά τους.