> Voliotaki: ΔΙΟΔΙΑ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΔΙΟΔΙΑ

Μετά τον Σουφλιά, και τον Ρέπα έρχεται και ο Βορίδης δηλαδή (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - και τέως ΛΑΟΣ και τώρα πάλι ΝΔ)

Προσοχή διόδια γκιλοτίνες, εκτυπώθηκε σε ΦΕΚ ο νόμος ΒΟΡΙΔΗ

Ο νόμος 4070/2012, νόμος Βορίδη για τα διόδια βρίσκεται πια στις προθήκες του Εθνικού τυπογραφείου αλλά και στο ιντερνέτ. Στο ΦΕΚ 82/10-4-1012 , άρθρο 143 σελίδα 90 του pdf, διαβάζουμε σε περίληψη τα εξής :

1)      Δίνει την δυνατότητα στις εταιρείες που λυμαίνονται μέσω των σταθμών διοδίων, τους Εθνικούς Δρόμους να τοποθετούν νέα διόδια, ακόμη και σε μικρά τμήματα, και υποτμήματα αυτών.
2)      Τιμωρεί με ποινές φυλάκισης 3 έως 6 μήνες, όλους τους  πολίτες που αγωνίζονται τρία χρόνια τώρα,  ανοίγοντας  τα διόδια, καθιστώντας την συνταγματικά ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών, σε παράνομη πράξη.
3)      Νομιμοποιεί κάθε ηλεκτρονικό μέσω παρακολούθησης, ιδιωτικές κάμερες και άλλα ηλεκτρονικά μέσα, για την επιβολή πράξης βεβαίωσης παράβασης, από ορατούς και αόρατους τροχονόμους.
4)      Νομιμοποιεί όλα τα αυθαίρετα κτίσματα των παραχωρησιούχων, δωρίζοντας τους και τα πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων (άρθρο 142).

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ MEGA! ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ!