> Voliotaki: Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE

Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE
 newsbomb

Γενικός συναγερμός στο Newsbomb.gr. Διοίκηση, δημοσιογράφοι και τεχνικοί επί ποδός πολέμου εδώ και μέρες για την προετοιμασία της διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής του Κώστα Χαρδαβέλλα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» που ξεκινάει live τη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 21.30 το βράδυ.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ΌΛΑ τα κόμματα, «μικρά» και «μεγάλα», τέως και νυν υπουργοί, υποψήφιοι βουλευτές, πολιτικές προσωπικότητες, κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες, θα βρίσκονται στο studio του Web- TV του Newsbomb.gr για να απαντήσουν στις σκληρές και χωρίς δεσμεύσεις ερωτήσεις για θέματα- πληγές των Ελλήνων πολιτών:...

Για την ανεργία και τις αιματηρές περικοπές μισθών και συντάξεων, για τις απολύσεις και τα παράνομα χαράτσια, για τις μυστικές συμφωνίες με την τρόικα, για τα νέα μέτρα που έχουν ήδη δεσμευτεί ότι θα πάρουν αμέσως μετά τις εκλογές, για τα εγκληματικά λάθη και τους λάθος χειρισμούς που οδήγησαν στην χρεωκοπία, για το ξεπούλημα της χώρας και τις ευθύνες των ενόχων, για την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και την τιμωρία των ενόχων….

Όλα τα θέματα τα οποία θα μας απασχολούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 21.30 μέχρι 23.00 θα έχουν σαν βάση δεδομένων ντοκουμέντα και στοιχεία από δημοσιογραφικές έρευνες του Κώστα Χαρδαβέλλα που για πρώτη φορά θα έρθουν στη δημοσιότητα.

Κυρίως όμως θα έχουν την δική σας παρέμβαση live κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Η διαδραστική συμμετοχή του κοινού θα γίνεται μέσα από ερωτήσεις, καταγγελίες και παρεμβάσεις που θα φτάνουν στο studio από τον διευθυντή του Newsbomb.gr Χάρη Λαζαρόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλλα και θα είναι η δική σας «φωνή».

Η συμμετοχή σας θα ξεκινάει από νωρίς το πρωί της κάθε ημέρας, όταν θα αναγγέλλεται το θέμα της εκπομπής και θα μπορείτε να στείλτε τις ερωτήσεις σας στο, ή να ζητήστε να κάνετε παρέμβαση μέσω skype στην εκπομπή.
Το θέμα της πρώτης εκπομπής που θα βγει στον «αέρα» Δευτέρα 2 Απριλίου στις 21.30 θα ανακοινωθεί την Κυριακή το βράδυ, στο Newsbomb.gr. Μην το χάσετε!