> Voliotaki: Ιδού ποια ΜΜΕ είναι οι ευνοούμενοι του Μίδα Σπανουδάκη.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ιδού ποια ΜΜΕ είναι οι ευνοούμενοι του Μίδα Σπανουδάκη.

Iδού ο Μέγας Χορηγός των ΜΜΕ.

Η λίστα που βλέπετε είναι άσχετη από τις καταχωρήσεις που είναι πολύ πιθανό να έχουν λάβει οι παρακάτω ευνοούμενοι του "Μίδα" Σπανουδάκη. Αφορούν τις χορηγίες του ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ για τα έτη 2009 και 2010.

Τις προάλλες πολιτικός συντάκτης και ιδιοκτήτης πολιτικού site  έλεγε με καμάρι στην εφημερίδα του "έκλεισα δουλειά 50.000 ευρώ με τον ΟΠΑΠ και να με απολύσει ο εκδότης στ' αρχ..."...

Μια και λέμε Σπανουδάκης καλούμε τον κ. Πεπόνη να ανοίξει τον περίφημο φάκελο 2004 με φόντο τη χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Ένας φάκελος ο οποίος κλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων με ευθύνη του τότε υπουργού, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη.

Τότε, ο κ. Αλογοσκούφης έκλεισε τον οικονομικό φάκελο της εταιρείας «Αθήνα 2004» με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς ποτέ να δοθεί στη δημοσιότητα ο ισολογισμός της εταιρείας αυτής που διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια χωρίς ποτέ να δώσει αναφορά στο κράτος και στη κοινωνία των πολιτών.

Φήμες μιλούν για ένα απίστευτο αλισβερίσι εικονικών τιμολογιών, συναλλαγών κάτω από το τραπέζι των στελεχών του «Αθήνα 2004» με διάφορους προμηθευτές, και για ένα προκλητικό γλέντι σε βάρος του ελληνικού λαού.