> Voliotaki: Αβραμόπουλος: "Oι δύσκολοι καιροί θα περάσουν"

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αβραμόπουλος: "Oι δύσκολοι καιροί θα περάσουν"

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος στην 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα και στην 116ΠΜ στον Άραξο.

Ο υπουργός επιθεώρησε τις μονάδες και ξεναγήθηκε στους χώρου και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ετοιμότητα δύο αερπορικών βάσεων. Χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε μεταξύ άλλων:...

Οι δύσκολοι καιροί θα περάσουν. Λέω και επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία ότι οι προηγούμενες γενιές πέρασαν χειρότερα από εμάς. Αλλά και εμείς σήμερα βιώνουμε το δικό μας ιδιότυπο πόλεμο. Πρέπει να κρατηθούμε ενωμένοι ως κοινωνία, να σφυρηλατήσουμε ισχυρές σχέσεις εθνικής αλληλεγγύης και ενότητας, να αφήσουμε στην άκρη τα μικρά και τα ασήμαντα, εκείνα που χωρίζουν και που έχουν φέρει πολλές φορές την πατρίδα μας και το λαό μας μπροστά σε μεγάλες περιπέτειες.

Φεύγω σήμερα από εδώ με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Σας εκφράζω για μία ακόμα φορά την αναγνώριση και το δημόσιο έπαινο της πολιτείας. Σας διαβεβαιώνω, από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αφήσουμε αλώβητο το εθνικό αμυντικό μας σύστημα από τις παρενέργειες και τις επιπτώσεις της γενικευόμενης οικονομικής κρίσης.