> Voliotaki: Παραιτήσεις Βουλευτών Μαγνησίας

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήσεις Βουλευτών Μαγνησίας

Κανένας από τους 4 "ήρωες" βουλευτές μας (εξαιρείται ο κ. Νάνος , ο μόνος συνεπής) δεν έχει φιλότιμο και υπερηφάνεια να αντιταχθεί στον όλεθρο που μας περιμένει από αύριο; Τόση πολιτική μέθη για τις καρέκλες!! Δεν χορτάσανε τόσα χρόνια ; Θεωρούν ότι έχουν καμιά αντιπροσώπευση και εξουσιοδότηση  από το λαό της Μαγνησίας που συμμετείχε στο σημερινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο;
 Ο κ. Νάκος από αντιμνημονιακός θα το ψηφίσει υπακούοντας δουλικά στις απειλές του Σαμαρά και φοβούμενος μη χάσει τα καφέ του Κολωνακίου.
 Ο κ. Μαρκάκης ο "πατριώτης " πριν 21 μήνες ψήφισε την πρώτη ταφόπλακα ( Μνημόνιο 1) και το υποστήριζε σθεναρά τόσον καιρό .Επίσης συμμετείχε στην οικονομική  επιτροπή της Βουλής που συζητούσαν το προσχέδιο του μνημονίου 2 όπου συμφωνήθηκαν όλα κατά πλειoψηφία. Τώρα θα μας εμφανιστεί ως σωτήρας και αντιμνημονιακός.
Για την κ. Ζήση και τον κ. Καρτάλη και να σχολιάσει κανείς αξία τους δίνει. Έχουν απολέσει κάθε λαϊκό έρεισμα με την αδιαφορία τους για τα τεκταινόμενα του Βόλου και τις θετικές τους ψήφους  στα μνημόνια χωρίς ίχνος ντροπής.
Απορώ πως θα ξαναζητήσουν την ψήφο του χειμαζόμενου, άνεργου  και υποδουλωμένου στα δεσμά της πείνας και της ανέχειας Βολιώτικου λαού.
Ντροπή τους.


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ