> Voliotaki: Τον Βλαστάρη για Πρόεδρο της ΕΡΤ πρότειναν Καρατζαφέρης – Ντόρα

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τον Βλαστάρη για Πρόεδρο της ΕΡΤ πρότειναν Καρατζαφέρης – Ντόρα

Έντονο παρασκήνιο παρατηρείται τις τελευταίες μέρες σε σχέση με την επιλογή του νέου προέδρου της ΕΡΤ. Τα κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση (αλλά και κάποια εκτός αυτής) έχουν καταθέσει ήδη τις προτάσεις τους, προς τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν περιέλθει στην διάθεση της στήλης μέχρι στιγμής δύο (τουλάχιστον) πολιτική αρχηγοί έχουν προτείνει τον πρώην ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Ισοτιμία» Γιάννη Βλαστάρη.


Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργο Καρατζαφέρη και την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία διατηρεί διαχρονικά στενή φιλική σχέση με τον Βλαστάρη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, φέρεται να έχει προτείνει τον πρώην διευθυντή της εφημερίδας «Κόσμος του Επενδυτή» Νίκο Φελέκη, ο οποίος διατηρεί καλές σχέσεις και με την οικογένεια Παπανδρέου. Προς το παρόν δεν έχει ληφθεί απόφαση, αφού το σύστημα Παπαδήμου, είχε εντελώς διαφορετικές προτιμήσεις.

ΑΞΙΖΕΙ: Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την περίοδο ο δημοσιογράφος Γιάννης Βλαστάρης, έχει την ευθύνη της αποδελτίωσης του ξένου Τύπου, στον Όμιλο του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.