> Voliotaki: ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ...

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ...

...ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΠΟΝΗ!
ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΒΛΕΨΕΙΣ

Άσχημα τα πράγματα για τον Καπελέρη. Πολύ πιο άσχημα από ότι τα παρουσίαζε ο ίδιος, που εμφανιζόταν καθησυχαστικός για την υπόθεση που τον είχε καλέσει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Πριν από λίγο δόθηκε εντολή να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του και ενός ακόμη στελέχους του υπουργείου Οικονομικών....

Την εντολή έδωσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Καπελέρη απο εδώ και πέρα. Μέχρι και η προφυλάκισή του μετά την απολογία του! Όσον αφορά τις πολιτικές βλέψεις του Καπελέρη; Αυτές ολοκληρώνεται κάπου εδώ, καθώς πολύ δύσκολα θα είναι υποψήφιος με ένα τέτοιο κακούργημα στην πλάτη του.

Η δίωξη αφορά το αδίκημα της απιστίας, και σχετίζεται με καταγγελίες που έγιναν μετά την παραίτηση του πρώην γενικού γραμματέα πληροφοριακών συστημάτων Διομίδη Σπινέλλη ο οποίος είχε αναφερθεί σε εγκύκλιο του κ. Καπελέρη για μη είσπραξη προστίμων σε υποθέσεις λαθρεμπορίας καυσίμων. Η εισαγγελική παραγγελία βασίζεται στις καταγγελίες του πρώην ειδικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Διομήδη Σπινέλλη περί ύπαρξης μηχανισμού στο υπουργείο με σκοπό την παρεμπόδιση είσπραξης των προστίμων από λαθρεμπόριο καυσίμων.