> Voliotaki: Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα Τρίκαλα

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στα Τρίκαλα

Η Ακαδημία των Πολιτών, το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, που με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και στην υπόλοιπη Θεσσαλία, ανοίγει τις πύλες του και στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για μια καινοτόμο μορφωτική εμπειρία για τους πολίτες της πόλης μας με έμφαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες, την Ψυχολογία και τη Συμβουλευτική, πλαισιωμένη από βιωματικά σεμινάρια, ομάδες αυτογνωσίας, και πολιτιστικές δράσεις.
...
Η πρόσκληση ανοιχτή για όλους τους κατοίκους, ανεξάρτητα απο το μορφωτικό και οικονομικό τους επίπεδο και μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει με μια ελάχιστη συμμετοχή 80 Ευρώ ετησίως. Ουσιαστικά πρόκειται για διαλέξεις (26 συνολικά, όσες γίνονται και στα Πανεπιστήμια) οι οποίες χωρίζονται σε δυο εξάμηνα. Στα Τρίκαλα η έναρξη προσδιορίζεται για τον ερχόμενο Φεβρουάριο και οι διαλέξεις θα γίνονται στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου κάθε Τρίτη απόγευμα.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει ή να πάρει περισσότερες πληροφορίες μπορεί να απευθύνεται στον Δήμο Τρικκαίων (2431351222) ή στα τηλέφωνα 6932766908 και 2431031404. Ήδη το ενδιαφέρον των Τρικαλινών είναι ζωηρό.