> Voliotaki: Μεσάνυχτα στο Κήπο του Καλού και του Κακού ο Παπανδρέου με τον Παναγιωτακόπουλο!

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μεσάνυχτα στο Κήπο του Καλού και του Κακού ο Παπανδρέου με τον Παναγιωτακόπουλο!

Χθες ήταν μια βροχερή μέρα. Παρ' όλα αυτά, το απομεσήμερο, δύο άνδρες συζητούσαν κάνοντας βόλτα στον Εθνικό Κήπο. Που είναι το περίεργο; Ο ένας ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο άλλος ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ναι, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που το τελευταίο διάστημα ασκούσε σκληρή κριτική στην πολιτική του Γ. Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού.

Τη συνάντηση την επιδίωξε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάλεσε τον Παναγιωτακόπουλο στις 4 το απόγευμα στο γραφείο του στη Βουλή, λέγοντάς του στο τηλέφωνο ότι ήθελε να συζητήσουν. ...

Εκεί, του πρότεινε να πάνε στον Εθνικό Κήπο και να μιλήσουν περπατώντας- ο Παναγιωτακόπουλος δεν έφερε αντίρρηση και η βόλτα κράτησε πάνω από μια ώρα.

Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό στο ΠΑΣΟΚ, όλοι έπεσαν πάνω στον Παναγιωτακόπουλο ρωτώντας τι είπε στον Γιώργο και (φυσικά) τι του είπε ο Γιώργος.

Ο Παναγιωτακόπουλος κράτησε την γνωστή τακτική του: σφίγγα.

«Του είπα όλη την αλήθεια, αυτό όπου εγώ εισπράττω» αρκέστηκε να πει παρά τις πιέσεις. Σε ότι αφορά στον Γιώργο, ο ιστορικός συγκεντρωσιάρχης του ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε να πει ότι νομίζει πως ο Πρόεδρος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Τίποτε άλλο. Συνομιλητής του όμως, είπε στο Newpost.gr, ότι από το ύφος του, καταλάβαινες πως ο Γ. Παπανδρέου θα δρομολογήσει την αποχώρησή του.