> Voliotaki: Γιος υπουργού του Καραμανλή ο Γραμματίδης

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Γιος υπουργού του Καραμανλή ο Γραμματίδης

Υπάρχει εξήγηση γιατί ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου ζήτησε την παράταση της μεταβατικής κυβέρνησης

Άφθονο παρασκήνιο είχε η χθεσινή ομιλία Σαμαρά στο Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο όπου ο πρόεδρος του Γ. Γραμματίδης ζήτησε δημόσια την παράταση της μεταβατικής κυβέρνησης στο όνομα δήθεν της συναίνεσης. Αμέσως ο Σαμαράς σηκώθηκε και απάντησε στον Γραμμενίδη κοφτά ότι «Η κυβέρνηση είναι προσωρινή και μεταβατική για να μη χρεοκοπήσει η χώρα.

Όλα αυτά θα ολοκληρωθούν σε δύο μήνες και μετά τέλος»! Η αλήθεια είναι ότι ο πρόεδρος της ΝΔ επειδή γνωρίζει τριάντα χρόνια και βάλε τον Γραμμενίδη περίμενε αυτή την … προτροπή και ήταν έτοιμος.

Το parapolitika.gr αποκαλύπτει σήμερα ένα ακόμη στοιχείο. Ο πατέρας του Γραμματίδη ήταν υπουργός του Κωνσταντίνου Καραμανλή , μη θητεία μεταξύ άλλων και στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικάνικου Επιμελητηρίου είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν με προβεβλημένους υπουργούς της κυβέρνησης Καραμανλή.

Πάντως και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έβλεπε πάντα με επιφύλαξη τη δραστηριότητα Γραμμενίδη ξέροντας ότι είχε σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και τους τεχνοκράτες του Σημίτη.