> Voliotaki: AΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΙ

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

AΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΙ

Ετσι λοιπον, καταλαβα γιατι το ανακαινεις το θεμα... Αλλωστε το ειχες πει και στο δευτερο ποστ σου καρφι φιλε μου..Οτι καποιοι απλα σταματησαν να τρωνε απο τους αποχιονισμους και τα θυμηθηκαν ολα σημερα και χτες... Τοσο καιρο στην βολεμαρα τους.. Αυτο λοιπον αδερφε μου ηταν το κυριο ζητουμενο μου και σε αυτο δεν απαντησε κανεις...... απλα μ αναφερεις συνεχως για καποιους που αποχωρησαν και βοηθουσαν τον κοσμο και και και και του καρφωσαν πισωπλατα συναδελφοι τους... και σε ξαναρωτω... ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ Ε? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΞΕΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ......   ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΜΟΥ...  Βεβαια δικαιωμα σου να τα θυμασαι (εσυ η οποιος τελος παντων θιχτηκε απο την χρυση δουλεια που χαλασε) οποτε θελεις, αλλα γιατι τωρα? Ας το εκανε οταν υπηρχε η εργολαβια και τα εβλεπε να γινονται? Γιατι λοιπον οταν χανονται τα χρηματα θυμομαστε ολοι να υπερασπιζομαστε το χρημα του λαου που κατασπαταλειται??

Οσο για το θεμα αποχιονισμος και σωστος η λαθος τροπος... Επειδη τυγχανει να ειμαι συνεχεια στο Πηλιο,  δοξα τω θεω μπορω να κρινω την δουλεια ενος φορτωτη και μιας ανεμης...  ειναι νομιμο ενας φορτωτης να παιρνει ΛΕΠΙΔΑ και ΝΑ κανει αποχιονισμο, ενας φορτωτης ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ το τονιζω (ερωτηση κανονικη ειναι και οχι ειρωνικη)..? 

Στο να βοηθησουν ενα Κτελ κλπ... οταν περνανε συμβασεις και οταν υπογραφαν η και δεν υπογραφαν, οταν λοιπον επερναν μια αποφαση να δουλεψουν για ενα Δημο-Νομαρχια Περιφερεια- επρεπε να γνωριζουν οτι οχι 12 αλλα 24 ωρες θα ειναι στο τιμονι αν αυτο απαιτει το γενικο καλο...

Οταν στα χανια περυσι σταματησαν τα παντα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΛΙ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ... ΤΟ ΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ Η Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΜΕ, ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΛΠ... ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ... Ε ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΗΨΗΣ ΣΩΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ και  ΣΤΟ ΦΟΡΤΩΤΗ διοτι υπηρχαν στην περιοχη τοτε μονο 3 ανεμες... επειδη λοιπον εκανα και το κυκλωμα εκεινες τις μερες, γιατι ο δρομος Χανια Ζαγορα ηταν μια χαρα?.. ΞΕΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΕΜΗ... ΑΠΟ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΤΟΤΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ..... 

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να  ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Να ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΧΤΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΠΩς ΕΙΠΕΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.. μΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ.. ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΡΩ... ΣΥ ΕΙΠΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ  ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ.. ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...
 
ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ