> Voliotaki: Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την κατάληψη της Δ.Ε.Η.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την κατάληψη της Δ.Ε.Η.

Προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε η αστυνομία, ύστερα από την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Δ.Ε.Η., Αρθούρο Ζερβό, σχετικά με τη διακοπή της λειτουργίας, από την 20.11.2011, της Διεύθυνσης Πληροφορικής της Δ.Ε.Η. στον Χολαργό.

Η έρευνα αφορά στη διαπίστωση ενδεχόμενης διάπραξης αδικημάτων καθώς και την παρακώλυση της ομαλής διεξαγωγής της υπηρεσίας....

Η αστυνομία στο ανακοινωθέν της διευκρινίζει ότι, μέχρι στιγμής, δεν καταγγέλθηκε ούτε από το Διευθυντή η διατάραξη της λειτουργίας της Υπηρεσίας, ούτε από κάποιο εργαζόμενο η παρεμπόδιση της εισόδου του στον χώρο εργασίας.

Αντιθέτως, τονίζεται ότι η είσοδος παραμένει κλειστή, διότι… κανείς δεν έχει προσπαθήσει να την ανοίξει, ενώ κανείς υπάλληλος ή διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας δεν κατήγγειλε στην αστυνομική δύναμη που βρίσκεται επί τόπου ότι υπήρξε η οποιαδήποτε παρεμπόδιση σε προσπάθεια εισόδου στο κτήριο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας προσθέτει ότι, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διερευνώνται οι ακριβείς αιτίες διακοπής του ρεύματος στο κτήριο της Διεύθυνσης Πληροφορικής, ενώ συμπλήρωσε ότι θα λάβει μέτρα σε περίπτωση οποιασδήποτε απόπειρας αποκλεισμού της Λεωφόρου Μεσογείων.