> Voliotaki: 3o Ράϊχ με τα Τανκς, 4ο Ράϊχ με τις Μπανκς (Τράπεζες)

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

3o Ράϊχ με τα Τανκς, 4ο Ράϊχ με τις Μπανκς (Τράπεζες)

Πριν μισό και βάλε αιώνα είχαμε την γερμανική μπότα στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί και τότε μας αγαπούσαν και μας είχαν προτείνει να μην τους πολεμήσουμε, αλλά να τους αφήσουμε μόνον να περάσουν προς τηνΑφρική, όπου τους ενδιέφεραν οικονομικά θέματα, βλέπε πετρέλαια....

Όμως ο Μεταξάς δεν μάσησε σε τέτοιες αγάπες. Πολλά χρόνια μετά, ο Γιωργάκης πίστεψε στην διάθεση των Γερμανών να μας βοηθήσουν, γιατί μας αγαπούν …. και μόνον ….. δεν θέλουν κάτι από εμάς …. αγαπούν μόνον την ιστορία μας.

Προσπαθούν σήμερα να επιβάλουν ένα 4ο “οικονομικό” Ράϊχ όπου αυτοί θα αποφασίσουν για την ζωή και το θάνατο ολόκληρων κρατών και θα τοποθετούν τους πολιτικούς της απολύτου αρεσκείας τους ως πρωθυπουργούς σε αφελείς μάζες πολιτών, οι οποίες θα “ανακουφίζονται” επειδή ένας τραπεζίτης χωρίς να εκλεγεί ποτέ, έγινε πρωθυπουργός.

Ουσιαστικά σχεδιάζουν το ελληνικό πείραμα να εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες της ευρωζώνης. Το ερώτημα πλέον είναι, γιατί να μένει κάποιος στην ευρωζώνη και να αποτελεί τμήμα του 4ου Ράϊχ. Εκτός αν περιμένει την καλή στιγμή για να τους την κάνει….

Πηγή:pisoporta.wordpress.com