> Voliotaki: «Oι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές»

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

«Oι Έλληνες δεν θέλουν εκλογές»

Σε δηλώσεις του στο δελτίο της κρατικής τηλεόρασης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές, παρά μία πιο υπεύθυνη στάση έναντι των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Σχετικά με το εάν η κυβέρνηση θα ζητήσει ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για την επικύρωση των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, ο κ. Μόσιαλος είπε ότι το ζήτημα της σύμπραξης και της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων δεν είναι νομικό, αλλά πολιτικό....

Κατηγόρησε, δε, τη Ν.Δ. ότι επέλεξε να απουσιάζει από τις ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις και ότι παραμένει απομονωμένη διεθνώς.

Αναφερόμενος στις διαβουλεύσεις που διεξάγονται εν όψει της αυριανής Συνόδου Κορυφής, ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι η κυβέρνηση διαθέτει μια ισχυρή διαπραγματευτική ομάδα και πως θα συνεχίσει να είναι παρούσα στην προσπάθεια να βρεθεί λύση. Το ζητούμενο, κατέληξε, είναι το αποτέλεσμα να διασφαλίζει και τις τραπεζικές καταθέσεις, αλλά και το τραπεζικό και ασφαλιστικό σύστημα.