> Voliotaki: Η επικαιρότητα της ημέρας 25/10/2011

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η επικαιρότητα της ημέρας 25/10/2011

Tο aelole σας παρουσιάζει συνοπτικά την «βυσσινί» επικαιρότητα της ημέρας και όχι μόνο σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα σημαντικότερα θέματα της ημέρας.

*Για παραπληροφόρηση «με σκοπό να διαμορφώσει εσφαλμένη εικόνα στο φίλαθλο κοινό, αγνοώντας επιδεικτικά την από 22/10/2011 απόφαση του Δ.Σ. της Super League» κάνει λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωση που εξέδωσε διαβάστε εδώ.

*Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, Αustrian Boys, όπως γνωστοποιούν μέσω ανακοίνωσης διαβάστε εδώ....
*Στο CAS θα πάει η Παναχαϊκή, καθώς αποφάσισε να προσβάλει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για αφαίρεση 5 βαθμών διαβάστε εδώ.

*Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γ. Νικητιάδης, κατά των πολιτικών πανό στα γήπεδα διαβάστε εδώ.

*Για το μέλλον της ΑΕΛ μίλησε ο Κώστας Πηλαδάκης. «Με κόστος, με τίμημα, με ό,τι άλλο χρειάζεται θα καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας διαβάστε εδώ.

*Με επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση για σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών στην οποία υποβλήθηκε σήμερα, ο αρχηγός των "βυσσινί" Στέλιος Βενετίδης σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Μόναχο διαβάστε εδώ.

*Σαν σήμερα στις 25 Οκτωβρίου του 2007 η ΑΕΛ γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Έβερτον, στο πρώτο της ματς στους ομίλους του UEFA διαβάστε και δείτε εδώ.

*Παρά την επιθυμία του κόσμου, μέσω της δημοσκόπησης του sportaction, όπου θέλανε ΑΕΛ και Πανσερραϊκό στην πρώτη εθνική κατηγορία, οι ομάδες από Λιβαδειά και Δράμα κέρδισαν τις θέσεις διαβάστε εδώ.

*Η Ένωση Football League, F.League 2, ανακοίνωσε το "κουτσουρεμένο" πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής, όπου θα γίνουν ως γνωστό μόνο 5 ματς. Οι αγώνες θα διεθαχθούν Παρασκευή (28/10), Κυριακή (30/10) και Δευτέρα (31/10), ενώ οι δύο από αυτούς θα είναι τηλεοπτικοί διαβάστε εδώ.

*Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Fοοtball League απήλλαξε από κάθε κατηγορία τους Εθνικό Αστέρα, Πιερικό, Αναγέννηση Επανομής, Δόξα Κρανούλας, Εθνικό Φιλιππιάδας και Αετό Σκύδρας για την υπόθεση των στημένων αγώνων διαβάστε εδώ.

*Χωρίς Σουμπίνιο και Κατάι θα αγωνιστεί το Σάββατο ο ΟΦΗ στο Καραισκάκη, μετά από σχετική απόφαση του Ολυμπιακού, την οποία και θα σεβαστούν στην ΠΑΕ ΟΦΗ διαβάστε εδώ.

*Στην Κέρκυρα θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Χουάν Μαρτίν, αφού συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες της ομάδας διαβάστε εδώ.

*Η oμογένεια των Ελλήνων της Γερμανίας θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, μια απρόοπτη ευκαιρία να (ξανα)δει από κοντά την Εθνική στις 15 Νοεμβρίου διαβάστε εδώ.

*Η πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα στις 3 πρώτες αγωνιστικές των ομίλων σύμφωνα με αφιέρωμα της UEFA. Διαβάστε τι αναφέρει.

*Σε ένα μήνα θα αποφανθεί το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης για τη διαμάχη μεταξύ Σιόν και UEFA διαβάστε εδώ.

*Στο Coriano, το μικρό χωρίο της επαρχίας του Rimini, όπου γεννήθηκε o Marco Simoncelli, ο πόνος είναι καθολικός. Εκεί θα τελεστεί την Πέμπτη η κηδεία του, ενώ οι συμπατριώτες του ήδη συρρέουν έξω από το πατρικό του σπίτι ώστε να αποθέσουν ένα λουλούδι, ένα σημείωμα, ένα αναμνηστικό, να εκφράσουν τη θλίψη τους διαβάστε εδώ.

*Θέατρο από ποδοσφαιριστές για να έχουν την εύνοια του διαιτητή. Δείτε συλλογή με τις πιο θεαματικές και θεατρικές βουτιές και γελάστε! Πέσε κάτω... από τον αέρα και άλλα πολλά δείτε εδώ.