> Voliotaki: Μιχελάκης: «Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση»

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μιχελάκης: «Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για «μπουλούκι ατάκτων σε κατάσταση πανικού».

Ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε ότι η κυβέρνηση αφ’ ενός αδρανεί επί πολλούς μήνες, στη συνέχεια αποφασίζει σε κατάσταση πανικού, κατόπιν δεν μπορεί να εφαρμόσει τις αποφάσεις της, «αλλάζει τις αποφάσεις της την τελευταία στιγμή και αναγγέλλει νέες»....

Μάλιστα, ο κ. Μιχελάκης σημείωσε ότι ακριβώς αυτή η τακτική ακολουθήθηκε στο χαράτσι στα ακίνητα, τις αποδείξεις και την εργασιακή εφεδρεία.

«Ήταν σύγκρουση καπετάνιων στο μπουλούκι των ατάκτων»

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Πάγκαλου για το τέλος των ακινήτων, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία σύγκρουση καπετάνιων στο μπουλούκι των ατάκτων, ήταν υποκίνηση ανταρσίας ή ήταν ειρωνεία στους πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά;».

Τα περιστατικά αυτά, ανέφερε, καθώς και οι παλινωδίες της κυβέρνησης με τις αποδείξεις, «αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού και αποκαλύπτουν την έκταση της γονατογραφίας και της έλλειψης σεβασμού στον πολίτη. Άλλα ανακοίνωσε προχθές ο κ. Βενιζέλος άλλα εξήγγειλε χθες το μεσημέρι και εντελώς άλλα τέσσερις ώρες αργότερα».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, επισημαίνοντας ότι «είναι ο υπουργός που έκανε την συμφωνία φιάσκο με την Φινλανδία, είναι ο υπουργός που έκανε την μπλόφα φιάσκο με την Τρόικα, είναι ο υπουργός που είπε ψέματα στην Θεσσαλονίκη, είναι ο υπουργός του είπα ξείπα για το αν μπορούν να χρησιμοποιούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ σαν φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί, είναι ο υπουργός που άλλα λέει για τις αποδείξεις το πρωί και άλλα το βράδυ».
«Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση» κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.