> Voliotaki: Η επικαιρότητα της ημέρας 29/09/2011

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η επικαιρότητα της ημέρας 29/09/2011

Tο aelole σας παρουσιάζει συνοπτικά την «βυσσινί» επικαιρότητα της ημέρας και όχι μόνο σε ένα κείμενο. Στα σχετικά link μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα ση?αντικότερα θέματα της ημέρας.

*Συνεδριάζει η Σούπερ Λίγκα την Τρίτη 04/10/2011 στις 16:00, με θέμα μεταξύ άλλων την διαγραφή Μελών και αντικατάσταση αυτών. Βγάζουν αντικαταστάτες Βόλου και Καβάλας διαβάστε εδώ.

*Οπως αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta o Bασίλης Παπαθεοδώρου, ο Αστέρας Τρίπολης κατηγορείται επίσημα για δωροδοκία καθώς ο Πρόεδρος του Μποροβήλος φέρεται να πήρε 500.000 ευρώ από τον Αχιλλέα Μπέο διαβάστε εδώ....
*Διαβάστε την ανεπίσημη αντίδραση των ανθρώπων του Αστέρα Τρίπολης για το κατηγορητήριο του εισαγγελέα, σύμφωνα με το οποίο θα απολογηθούν την Παρασκευή στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League διαβάστε εδώ.

*Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν έκανε δηλώσεις μετά την κατάθεσή του στον 9ο ανακριτή για τα στημένα και επέλεξε να κάνει μία δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΠΟ διαβάστε εδώ.

*Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Θανάσης Σάμιος, για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες διαβάστε εδώ.

*Σοκαριστικά είναι τα όσα κατέθεσε ο Γιώργος Δαλούκας στον αθλητικό εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, που ερευνούσε τις υποθέσεις των στημένων αγώνων διαβάστε εδώ.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια για την αυριανή (Παρασκευή 30/9) αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα (16:30) θα διατεθούν απευθείας από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA στις ακόλουθες τιμές διαβάστε εδώ.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook κοινοποίησε ένα μήνυμα με αφορμή τις νέες εξελίξεις στις πειθαρχικές διώξεις για τα στημένα παιχνίδια διαβάστε εδώ.

*Την περίπτωση του υψηλόσωμου Αργεντινού φορ Χουάν Μαρτίν εξετάζει η ΑΕΛ, εάν τελικά επισημοποιηθεί η παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα διαβάστε εδώ.

*Με ποιό νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ είστε περισσότερο ικανοποιημένοι με την έως τώρα προσφορά του; Σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοσκόπηση του www.aelole.blogspot.com, με θέμα, "Ποιά πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη φετινή μεταγραφή της ΑΕΛ μέχρι σήμερα; Δείτε εδώ.

*Για τη Δευτέρα (3/10) μεταφέρθηκαν τελικά κάποιες από τις σημερινές απολογίες των ομάδων της Β' και Γ' Εθνικής, οι οποίες κατηγορούνται για εμπλοκή στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες. Πήρε αναβολή o Λεβαδειακός διαβάστε εδώ.

*Με εκβιάζουν να μην καταθέσω στα αθλητικά δικαστήρια, δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας διαβάστε εδώ.

*Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης του νομικού εκπροσώπου του Ολυμπιακού Βόλου με την FIFA διαβάστε εδώ.

*Χάνει και την Δ΄ Εθνική η Καβάλα διαβάστε εδώ.

*Σύμφωνα, με πληροφορίες, το συνολικό ποσό που έδωσε ο Άρης για να αποκτήσει τους τέσσερις παίκτες, που έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό Βόλου, ανέρχεται στις 730.000 ευρώ. Πιο αναλυτικά διαβάστε εδώ.

*Mετά από σχετική ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή της Football League-Football League 2, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στο πρωτάθλημα της Football League διαβάστε εδώ.

*Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα (29/9) στα γραφεία της ΕΠΟ οριστικοποιήθηκε πως η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου διαβάστε εδώ.

*H Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε την αθώωση τόσο του Θρασύβουλου όσο και όλων των φυσικών προσώπων που ενεπλάκησαν στον αγώνα με την Ηλιούπολη. Διαβάστε την απόφαση και τι έγινε στην εκδίκασή της διαβάστε εδώ.

*Συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με τη Δόξα Δράμας, υπέγραψε ο Θοδωρής Τριποτσέρης διαβάστε εδώ.

*Ο Νίκος Κωστένογλου είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, που αναζητά τον αντικαταστάτη του Στάνιμιρ Στόιλοφ διαβάστε εδώ.

*Έστω και με καθυστέρηση τελικά πήρε το πράσινο φως να ξεκινήσει η «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ διαβάστε εδώ.

*Η σημαία της ΑΕΛ κυματίζει στο WRC-Ράλι Σουηδίας 2011 που διεξήχθει 10-13 Φεβρουαρίου. Στο βίντεο αυτό, θα δείτε στιγμιότυπα με τον Mikko Hirvonen να πανηγυρίζει με το συνοδηγό του Jarmo Lehtinen τη 13η νίκη της καριέρας του στο WRC. Η σημαία της ΑΕΛ παρούσα ήταν και εκεί δείτε εδώ

*Ο τερματοφυλακας της Σπορ Κολόμπια (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας στην Παραγουάη) στήνει τη μπάλα έξω από τη περιοχή του για να εκτελέσει το φάουλ. Η μπάλα όμως διανύει μια απίστευτη τροχιά και καταλήγει στα αντίπαλα δίχτυα. Γκολ με βολέ από τα 80 μέτρα δείτε εδώ.